Developer
upjers GmbH
Version
1.67.0
Updated
October 11, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
127M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Zoo 2: Animal Park

Zoo 2: Animal Park

Zoo 2: Animal Park 1.67.0 Om det primära djuret är din ardour och du måste också bygga dig själv en miniatyr zoo med i huvudsak de mest underbara djuren på planeten. Kom till Zoo 2: Animal Park för att göra din dröm gå i uppfyllelse. Sporten kommer att bära deltagaren utomordentligt fascinerande och fascinerande innehåll material, särskilt, du ska hantera och ta hand om massor av humoristiska djur. Ditt huvudsakliga jobb kommer sannolikt att visa denna plats rakt in i en välkänd zoo och locka i huvudsak de mest semesterfirare från hela. Designad med 3D-bakgrunder och bor resultat, sporten kommer säkert att vara det rätta alternativet för alla spelare.

Zoo 2: Animal Park kommer att presentera Spelare med utomordentligt fascinerande och distinkta uppdrag. Inom rekreationen får du plikten från borgmästaren och borde fylla den inom 48 timmar. Specifikt, du kommer att debiteras för vård och administration av djur och byta Denna plats till en enda zoo och locka i huvudsak de mest semesterfirare. För dem som misslyckas, marken kommer sannolikt att köpas och även du kommer inte att kunna ha en liten zoo som du behöver. För att göra det, spelare bör börja det bästa jobbet. Det är en tydlig, snyggt möblerad motorväg som sannolikt är en av metoderna för att rita så många gäster.

Zoo 2: Animal Park

Zoo 2: Animal Park

Men din främsta prioritet är att ta hand om dina vackra djur och försvara dem. Du kommer dessutom att göra olika problem för dig själv, som liknar ett badrum, göra en snackbutik och främja souvenirer. Företaget kommer att bidra till händelsen i din zoo. De talanger du köper tillsammans med engagemang för arbete kommer definitivt att göra det lättare att bygga en singular och mest engagerande zoo.Kanske grafiken är ett plus nivå för Zoo 2: Animal Park imponerar gänget. Bilderna inom rekreation är vackra men inte mycket mindre korrekt. Förutom, författaren kan vara mycket intelligent när du väljer sport färg, och den skarpa prakt gör sportens grafik extra exceptionella och engagerande. Förutom, ljudet i Zoo 2: Animal Park kan vara mycket energisk och roligt, soundtracket kombinerar med ljudet av olika djur för att skapa en fyrfärg lekplats. Specifikt ger sporten spelare ett brett utbud av engagerande videospel, förutom många söta djur, som liknar panda, rådjur …
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir