ZOMBIE HUNTER: Offline Games

1.27.0

Developer
VNG GAME STUDIOS
Version
1.27.0
Updated
September 15, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
134M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

ZOMBIE HUNTER: Offline Games

ZOMBIE HUNTER: Offline Games

ZOMBIE HUNTER: Offline Games 1.27.0 ZOMBIE HUNTER: Offline videospel är en singular plattform bekämpa rekreation för överlevnad mot zombies. På denna rekreation kommer alla spelare att börja sin överlevnadsresa genom att bekämpa mot utomordentligt skadliga zombies. Överlevnad är avgörande fråga som hjälper dig att vinna på denna rekreation, så skydda dig själv från zombies som försöker äta dig. Vår rekreation är sannolikt en av de hetaste plattformarna för den öppna världen av motvilliga dödsfall. Fritid kan också inkluderas på denna rekreation,så det blir ett utmärkt urval för att uppfylla allas fritid vill.

När spelare deltar i överlevnadsrekreationskompetens ZOMBIE HUNTER, kommer denna rekreation säkert att göra dig beroende. Vår rekreationsplattform ger dig många nya alternativ för deltagarens kamp och överlevnad. Denna rekreation kräver att alla spelare att bygga sig de starkaste defensiva baserna för att förhindra övergrepp från fiender. Alla helt nya alternativ på denna rekreation kommer att göra sporten extra lockande än någonsin. Du kan eventuellt välja något redskap eller vapen till misshandel och kamp zombies. Zombies kommer att verka på varje enskild plats.

De kan verka på motorvägar, i städer fyllda med inteckningar. Och det är varje deltagares skyldighet att överleva till toppen av striden. När zombieviruset bröt ut sjönk världen till en livstid att dö, världens topp var på väg att komma tillbaka. Det är du som kommer att stå så mycket som alla fiender för att spara massor av en värld redo att utrota. Mänskligt liv och inställning kommer inte att vara identiska; folk gradvis förändras till målet med måltider och angrepp av alla typer av zombies.

ZOMBIE HUNTER: Offline Games

ZOMBIE HUNTER: Offline Games

Egenskaperna hos dessa zombies är utomordentligt vilda och motvilliga. De kommer helt enkelt att utveckla detta dödliga virus var som helst de går, till någon de möter, vilket har lett till ett världsomspännande zombieutbrott. Låt oss fortsätta att decimera alla zombies så att hjälpa dig att överleva och överleva bland en svärm av odödliga, vilket sparar livet för individer och världen. Det kommer förmodligen att finnas många kampanjer för spelare, och ditt uppdrag är att delta i alla dessa kampanjer för att döda zombies. Visa för världen att du är top-of-the-line skyttar på denna plattform rekreation. Släpp lös all din energi med den heroiska andan i ditt väsen, börja resan för att förstöra alla zombies och producera fred till världen.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir