Developer
VIZOR APPS LTD.
Version
4.35.2
Updated
September 30, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
139M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Zombie Castaways

Zombie Castaways

Zombie Castaways 4.35.2 När de hör sporten av vegetation och Zombies, folk omedelbart överväga bilden av skrämmande zombies gör ett försök att avbryta in i hemmet. Det bör förstöras omedelbart. Det är därför zombie våld har bosatt sig i deltagarens tankar. Så nu, om du uppgav att dessa zombies är mänskliga kompisar, kanske de har känslor för folk, skulle du överväga det? Faktum är att åsikterna från dem som deltar i denna sport kommer att förändras omedelbart efter dessa kompetensmoment. Låt oss presentera alla till sporten Zombie Castaways här, vara en del av den stora gruppen av spelare på denna sport berättelse!

Zombie Castaways är en riktigt ny, distinkt gård simulering sport, helt annorlunda från gården videospel du någonsin har utfört. Om dagvård och jordbruksadministration ibland blev söta kvinnor och söta pojkar, kommer expertisen att vända rakt in i en söt zombie medan du kommer till Zombie castaways. Det är en charmig, trevlig och humoristisk karaktär. Genom att delta i dessa stunder av expertis, kommer du in i en värld av stora, levande och färgglada zombies med humoristiska karaktärer. Spelare kan upptäcka spektakulära öar gömda i dimmiga moln. Sök efter vägar med hjälp av buskarna för att gräva djupare in i dolda hemligheter och tekniker. Dessutom, låt oss bygga en gård med pojkarna här, full uppdrag att återvända till den mänskliga världen, och upptäcka din kärlek en gång till.

Zombie Castaways

Zombie Castaways

Ingen kan ignorera en enda process hela dagen. Deltagaren behövde stå upp tidigt dagligen, oktober, utveckla och fullborda varje dag underhåll av gården. Därefter kommer deltagaren att få varor som han har gjort sig själv, lockande belöningar när han slutför en process. Förutom, det är viktigt att utveckla och utveckla sina gårdar för att utöka tillverkning, domesticera, bygga en hel del stall för avel. Han kommer att öka tillverkningen och bygger världsberömda byggnader genom att utforska mystiska öar;… en verklig zombie man, upptagen med varje dag arbetsuppgifter på gården, kommer att lova möten för att leverera oförglömliga upplevelser, helt annorlunda från olika videospel av samma stil som nästan alla spelare spelar. . Vara en del av
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir