Developer
Blue Ultra Game Limited
Version
1.0.58
Updated
June 18, 2020
Requirements
4.1 and up
Size
59M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Zgirls 2-Last One

Zgirls 2-Last One

Zgirls 2-Last One 1.0.58 Zgirl 2: Final One är en zombie överlevnad sport för cellulära kunder. Sporten har formellt lanserats för spelare som älskar överlevnad videospel och faktiskt kan få dem. Som alla vet är Zombieöverlevnadsstilen inte någon främling för cellulära spelare, men med framgången för sista dagen på jorden lanseras en mängd sådana videospel ändå. Med ett synligt perspektiv, noggrann gameplay med vapen metoder och en svår överlevnad tid, sista dagen på jorden har verkligen skapat en storm på cellulära enheter före nu.

Det var stormen som öppnade dörren för många anhängare att följa, och Zgirl 2: sista var en bland dem. Överleva i en värld fylld med dödliga zombies och inom överdriven syn på ett högteknologiskt konspirationssystem är ett problem. Ändå avslöjar Zgirl 2 spelare grafiken utformad inom modellen av japansk Anime. Identisk med sista dagen på jorden, Zgirl 2 har ingen öppning eller befordran .. helt enkelt kasta spelare rätt in i en värdelös mark och gå bort dem för att skydda sina liv i alla avseenden priser. Men snabbt kommer du att vänja dig vid sportens takt, börjar med att ackumulera och plundra varje liten sak som kan uppnås. Regelbundet börjar du ha instrument som axlar eller gräva för att hugga ner buskar eller stenbrott, vilket gör att du kan bygga hem och olika primära föremål.

Zgirls 2-Last One

Zgirls 2-Last One

Zgirl 2 APK kan också delas in i små områden på kartan, vilket ger spelare chansen att upptäcka världen och möta nya risker. Det kan finnas en hel del anime grafik inom sporten, och innehållsmaterialet är ljusare än sista dagen på jorden. Om du vill ändra humöret med överlevnadssorten Zgirl 2: final one, är det utan tvekan det primära alternativet för dig.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir