Wolf Simulator – Animal Games

1.0.3.1

Developer
Pocket Games Entertainment
Version
1.0.3.1
Updated
September 11, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
96M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Wolf Simulator – Animal Games

Wolf Simulator - Animal Games

Wolf Simulator – Animal Games 1.0.3.1 Wolf Simulator Evolution är en spelplattform som ger spelare en otrolig wildlife expertis i en obegränsad och majestätisk ren värld. Du kommer att förändras till utomordentligt vilda vargar, expertis en ny skog liv. Sporten är utan tvekan en av de helt fria plattformar tillgängliga på alla enheter på marknaden i dag. Särskilt med offline rekreation läge, som är helt gratis, du behöver inte vara relaterade till webben för att helt enkelt delta i rekreation expertis. För net recreation mode, du tar nöje i en värld fylld med förnuftiga och utsökt grafik.

Det kommer sannolikt att finnas många utmärkta alternativ som denna varg Simulator Evolution rekreation kommer att leverera till spelare. Alla alternativ kommer att hjälpa spelare att övervinna utmaningar helt enkelt. Du kommer att jaga och låsa upp Modell nya platser och djur i naturen. På denna rekreation kommer alla spelare sannolikt att levereras med många olika on-line rekreationslägen; det är viktigt att och bör använda alla dessa rekreationslägen framgångsrikt. Så med denna rekreation du expertis En roman och spännande expertis.

Kampfunktionen är utan tvekan ett av de oumbärliga elementen för denna rekreation. Du kommer att slåss många olika motståndare på slagfält. Det är möjligt för dig att stanna ett fridfullt liv inom den vilda världen, studera många olika överlevnadskompetens från vargar, särskilt för att bygga dig själv förmodligen den säkraste tillflykten. Särskilt på denna rekreation har du din varg tatuerad, du kan ändra färgen på dina porer och hud och de vägar som den passerar genom. Förbättra och hantera din vargs ser expertis, gå och titta och full alla de uppgifter som tilldelats dem.

Wolf Simulator – Animal Games

Wolf Simulator - Animal Games

Alla djur som verkar på denna rekreationsplattform är extremt förnuftiga; designad av vår rekreationsförbättringsgrupp med underbar grafik. På grund av denna ingrediens, spelare kommer verkligen att känna felplacerad i en verklig värld av vilda djur. Alla lägen på denna rekreation är helt gratis för spelare. Så du kan helt enkelt vara en del av någon rekreation läge du behöver. Djuren på denna rekreation kommer sannolikt att simuleras on-line. Du måste delta i uppdrag att slåss mot olika motståndare från överallt i världen. Kommer förmodligen att vara en mycket olika och rika missionssystem för spelare. Låt oss göra en mängd spännande uppdrag inom vargens lya. Full alla On-line uppdrag helt den plats du får värdefulla presenter.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir