Wild Sky TD: Tower Defense Kingdom Legends in 2021

1.56.17

Developer
Funovus
Version
1.56.17
Updated
September 25, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Wild Sky TD: Tower Defense Kingdom Legends in 2021

Wild Sky TD: Tower Defense Kingdom Legends in 2021

Wild Sky TD: Tower Defense Kingdom Legends in 2021 1.56.17 Gillar du Tower Protection videospel och är på jakt efter en sport med en helt ny gameplay med engagerande alternativ? Så kom till Wild Sky och börja ha kul med alla fina frågor om denna sport. Wild Sky är ett torn skydd sport som i en enorm fantasivärld för deltagaren att inleda en otaliga resa på denna sport. Spotlight av denna sport är ett brett utbud av förbättra tekniker, mycket effektiva hjältar, episka boss bekämpa och hårda strider. Var en del av sporten nu och uppvisar dina taktiska förmågor för att hålla sig borta från monster vågor från darkish landar.

Sportens gameplay är rigoröst konstruerad, har ett transparent djup och många olika tekniker påverkar deltagarens framsteg. Denna sport använde tower protection ingrediensen eftersom kärnan och uppfann många engagerande sportlägen för spelare att ha roligt med. Förutom, sporten innehåller en enorm förbättra system som tillåter spelare att komma in många olika funktioner för att skapa en stabil försvarslinje. När allt kommer omkring är utseendet på hjältar som hanteras av spelare en enorm fördel, och spelare kan använda speciella förmågor med överdriven skadlig energi för att förstöra monster. Deltagarens resa är otaliga; det sprider sig över hela kontinenten, övervinna många nationer och utmaningar, vilket ger spelare många helt olika monster. Varje strid är ett problem som syftar till att problem en deltagares taktiska förmågor, och belöningen för dessa utmaningar kan förbättra en deltagares allmänna makt.

Wild Sky TD: Tower Defense Kingdom Legends in 2021

Wild Sky TD: Tower Defense Kingdom Legends in 2021

I varje strid, är deltagaren uppgift att förstöra alla vågor av fiender och stoppa dem från att attackera huset bas ligger på målgång av motorvägen. Ranges kommer att bygga vägar som förbinder till husbasen, och vid sidan av vägarna kan det finnas några poler för spelare att bygga torn. Fiender kommer att verka när timern räknar ner, eller deltagaren kan omedelbart börja ta emot extra bonusar när de vinner. Enemy range är ett problem för spelare genom sin skicklighet för att förutse sin energi eller skicklighet för att konstruera defensiva stationer. När allt kommer omkring kommer sporten att läras om de fiender som kan verka inom överfallet, men deras plats kan vara slumpmässig tillräcklig för att chocka deltagaren. På grund av detta kan de alltid gå vidare, bryta ner alla hinder och påverka deltagaren att misslyckas om de når botten.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir