Developer
InnoGames GmbH
Version
1.23.0
Updated
September 27, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
110M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Warlords of Aternum

Warlords of Aternum

Warlords of Aternum 1.23.0 Hittills, tidigare än Sagan om ringen, är det ändå en av de grundläggande begreppen sport beslutsfattare. De använder detta innehållsmaterial och dra nytta av små poäng genom en legendarisk saga. Något innehåll material som individer kan skapa har en spännande historia för spelare. Krigsherrarna i aternum använder enbart denna taktik och älskade mycket framgång när den publicerades på Google Play. På grund av historien, som är fascinerande utvecklad och lockar spelare runt om i världen, känner individer sporten och spelar den med extraordinär frekvens. Förutom, nya förbättringar av teknik videospel och det bästa sättet de utförs är dessutom en räkna ut problem för framgången med “Warlords of Aternum”. Med över 1.000.000 nedladdningar på Google Play, förtjänar det att vara bland de många hetaste teknik videospel. För närvarande kan du få sporten utan kostnad utan kostnad och spela med många distinkta alternativ som vi avgår under apk hyperlänken.

InnoGames GmbH, den officiella författaren av “Warlords of Aternum” på Google Play, är sannolikt en av utgivarna av många motion och teknik videospel i samband med legender. På grund av detta faktum, Du kan se till att det skulle leverera den mest effektiva expertis inom sporten. Den primära handlar om grafik; Den använder sig av den bekanta 3D-format. Det är helt begripligt när sporten tar spelare rätt in i en kamp som du behöver observera ovan för att se din militära förebyggande och orkestrerande tekniker för dem. Med förmågan att skydda alla dina trupper på ett så stort slagfält kommer att bära många alternativa fördelar. Förutom är tecknet utformat med det synliga lite chibi. På grund av detta faktum har det inte mycket inverkan som ett resultat av våldsamma komponenter; enbart lockande kampfotografier väcker nyfikenhet hos spelare.

Warlords of Aternum

Warlords of Aternum

Din kamp kan vara en typisk legendarisk kamp som spelare kan stöta på i någon sport som delar samma innehåll materialdesign. Deltagaren kommer att leda en militär där du är befälhavaren och har den allra bästa rangen. Troopers du namn i måste följa order och kamp för att få rättvisa i din aspekt. Egentligen kan sporten delas in i helt olika krafter, som liknar människa, elf, orc… att förhindra varandra att konkurrera på sektorn och olika rasfunktioner kan tydligt bevisas inom idrottens särskilda historia. Normalt bör allt lösas på slagfältet. Svaret kommer enbart att vara sant för många som har högre tekniker och kör sina trupper extra lätt.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir