Developer
Neoskizzle
Version
1.0.57
Updated
October 26, 2020
Requirements
5.1 and up
Size
93M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Vikings: The Saga

Vikings: The Saga

Vikings: The Saga 1.0.57 För att tala om förmodligen de mest äventyrliga krigarna på denna värld, bör du tala om vikingar. De är från den kyliga kampen norr, förutom skrämmande legender identifierade för monster, pirater och Thor och Odin. Dessa hjältar levde osäkra liv genom att simma i havet, så att förhindra var deras favoritfaktor för hela sitt liv. Vikingar måste stå emot många frågor, men alla genom historiska förflutna, och även i sina egna myter, de har ingalunda varit i opposition till zombies. Vikings: sagan är en uppfinningsrik ny metod som ingen kan tänka på. Videospel, vanligtvis utformade i enlighet med nordamerikansk mytologi, kretsar kring bekanta skurkar som motsvarar Loki eller Hela. Men den här gången kommer han att leda dessa krigare för att bekämpa de värdelösa. När allt kommer omkring kommer detta koncept att bära nya strider och kommer inte att vara mycket mindre lockande. Vikings: Sagan saga grundläggande rekreation är även relaterad till kartong rekreation mode. Du kommer inte att se en rekreation med lite främjande eller RPG delar. Det skulle inte vara alltför flashiga som ett resultat av det är så lockande.

När du är en del av den primära striden, kan du tillåtas att kalla primära vikingar. Det påpekar inte att de är svaga, men dessa tidiga tecken har bara några speciella talanger. När striderna utvecklas till extra avancerade och många, tenderar tecken med extra talanger som kanske kan vända sportrundan vanligtvis att vara föredragna. Men om du ändå vill använda dina Favoritvikingar, kommer de att förbättra sin energi. Sportens återförsäljare kan ha alla typer av vapen och redskap för att hjälpa karaktärerna utvecklas till starkare.

Vikings: The Saga

Vikings: The Saga

Bosses är dessutom inbyggda ett brett spektrum av metoder främst baserade på nordliga legender, de platsmonster som motsvarar troll, vargar och till och med gudar ligger inom rekreationen för att problema deltagaren. Ändå verkar dessa mycket effektiva varelser enbart efter att du har övervunnit de mindre monstren och utvecklas till svagare än barrikaderna. Ett ökande antal, ju starkare de är, den extra aggressiva och extra robusta överfallet. Därefter måste du samordna din expertis framgångsrikt för att kunna slå dem.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir