Unknown Fate – Mysterious Puzzle Adventure

1.25

Developer
Lotus Games Studios
Version
1.25
Updated
August 29, 2019
Requirements
6.0 and up
Size
33M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Unknown Fate – Mysterious Puzzle Adventure

Unknown Fate - Mysterious Puzzle Adventure

Unknown Fate – Mysterious Puzzle Adventure 1.25 Är du ett fan av fantasy sport stil, fylld med mysterier och mysterier? Är du angelägen om resan och kan möta några utmaningar eller utmaningar? Om svaret är säkert, Välkommen till en värld av okänt öde, eftersom det är definitivt inte en foul val för dig. Du kommer att kunna tänka på en morgon uppvaknande ensam, friendless, helt främmande för dina nära och kära och även du i en mörk värld. Är du lugn nog att upptäcka en resolution? Det är också sammanhanget för sporten “Unknown Destiny”. Medan du går in i sporten spelar du positionen för en individ som helt har felplacerat sin reminiscens och går in i en värld fylld med helt ovanliga och ovanliga problem. Du har inga minnen från det föregående. Du vet dessutom inte vem du kan vara eller varför du kom hit till denna plats. Du kan vara helt felplacerad och ensam på denna värld. Allt du kan göra nu behålla upptäcka dina minnen och verkligheten om din identifiering. Världen i ingången till dig korrekt nu är fylld med anomalier. En svart slöja med alla läskiga varelser, aggressivt göra ett försök att förgöra dig. Du kan gå på en resa som är positiv för att vara en hel del dolda risker.

Den nödvändiga deltagaren kanske vill övervinna pussel och förstöra monster tillsammans med det bästa sättet. Spelare kommer förmodligen att utrustas med artefakten, ett verktyg som innebär att du kan döda fiender medan stopptiden. Sporten verkar inte bry sig mycket om att bekämpa som ett resultat av det är verkligen lätt att förstöra dessa monster. Som ett substitut, upptäcka och återställa principen karaktärens minnen är en sak deltagaren bör placeras på prime of. Det är snabbt, som ett resultat av det är en teknik för att upptäcka de saknade objekt av reminiscens. Dessutom, för att söka efter svaret på frågan om syftet med denna resa, är det lämpligt att hjälpa karaktären återfå alla minnen av denna resa.

Unknown Fate – Mysterious Puzzle Adventure

Unknown Fate - Mysterious Puzzle Adventure

Ett jätte plus för denna sport är att grafiken är utomordentligt vacker och flytande inom de minsta detaljerna och varje rörelse. För att öka attraktionen i” Unknown Destiny ” – striden hade resultaten på sporten dessutom blivit ganska snyggt bedömda. Förutom, kunder kan spela denna sport offline. Så du kan bära och spela denna sport med dig vart du än går.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir