Truck Simulator : Ultimate

1.0.6

Developer
Zuuks Games
Version
1.0.6
Updated
September 24, 2021
Requirements
7.0 and up
Size
72M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Truck Simulator : Ultimate

Truck Simulator : Ultimate

Truck Simulator : Ultimate 1.0.6 Du är en takt fanatiker, vill du ha en enorm lastbil i ditt liv? Och får du glädje av att samarbeta i verkliga erfarenheter? Den perfekta rekreation för dig är Final Truck Simulator . Kör simulering rekreation på metropolis vägar och visar sig vara ett grepp lastbilschaufför. I motsats till en vanlig bil med helt praktiska nycklar som liknar broms, ratt, växelspak, flip-skylt, GPS och klocka, avkodar Final Truck Simulator En berättelse runt en tomt som involverar en bil med dessa utför nycklar. Du kommer att stöta på många bekanta platser som liknar bensinstationer, vägtullar, bord, bekanta Metropols namn… Spelare kan välja vilken typ av körning simulering rekreation med många sorter av bilar som liknar busschaufför, passagerare bilförare, lastbilschaufför förutom förare yrke. , … din verksamhet är att hantera passagerare, vara säker på att produkterna levereras säkert och i tid till passande platser.

En annan plus nivå av denna rekreation är dess utomordentligt fantastisk 3D-grafik. Karaktärerna är stängda, söta och utformade för att vara lämpliga för många spelare. Spelare kommer expertis fantastiska, levande sammanhang, de viktigaste punkterna skapas i en särskilt verklighetstrogen strategi. Särskilt tillåter sporten dessutom spelare att skapa sina egna bilar med alla alternativ som går bra med deras Mode. Final Truck Simulator skapar en omgivning där spelarna verkligen känner sig snygga och kan vara uppfinningsrika medan de kör. Spelare kommer att vända in förare med sidenrattar, den föråldrade mannen styr stora tonnaged, svåra att köra bilar. Supply platser, hem och omgivande områden är alla placerade på en säker karta, så spelare vill söka ut passande tackla för att avsluta arbetsuppgifter, förvärva några stora pengar, köpa bilar att köpa varor. använd bekvämligheter, hyr en förare…

Truck Simulator : Ultimate

Truck Simulator : Ultimate

På samma tid kan sporten också förbättras med många nya alternativ och uppgifter, Deltagaren tar ställning till en lastbilschaufför som köper föremål från företag i massiva städer. Först kommer spelare att få små hyreskontrakt, då, när spelarna kommer med pengarna för, kommer de att köpa sin egen bil helt, öppna sitt eget företag, FAST och hyra oktoberförare. Fördelen med det är att spelare fritt kan förbättra sina bilar och överföra fritt på gatan med att följa order (fritt roamingläge).
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir