TRANSFORMERS: Earth Wars

15.2.1.567

Developer
Space Ape
Version
15.2.1.567
Updated
July 26, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
94M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

TRANSFORMERS: Earth Wars

TRANSFORMERS: Earth Wars

TRANSFORMERS: Earth Wars 15.2.1.567 TRANSFORMERS: Earth Wars är en plattform sport som simulerar striderna av robotar. Det är en sport som drar många individer från hela världen med hundratusentals varv för att delta i krig. På denna sport måste deltagaren göra alla sina mycket effektiva horder. Dessa arméer är robotar som vi deltar bekämpa arméer från olika planeter. Särskilt på denna sport ska robotar utformas och formas mycket korrekt. Liksom konsekvenserna av åtgärderna är dessutom utomordentligt liv som och skapar ett sätt att njuta av deltagaren. Som sportdeltagare främst baserad på taktiska delar kräver sporten massor av tanke och förmåga från deltagaren. Börja din resa att bekämpa med denna sport och förvandlas till i huvudsak de mest effektiva människor på denna planet.

Det allra första som påverkar alla spelare är gränssnittet för sporttransformatorerna: Earth Wars. Gränssnittet var minutiöst designad av appliance growth group, vilket skapar ett effektivt första intryck på alla spelare. Grafiken är utformad med 3D-effekten av ett av många element som gör denna sport lönsam. Denna sport presenterar kunder större än 100 helt olika alternativ, alla med sina personliga distinkta alternativ och användbarhet. Det nödvändiga jobbet för varje deltagare på denna sport är att bygga en områdesbro, syftet med konstruktionen är att ha möjlighet att kalla i huvudsak de mest effektiva grundläggande hjältarna. Därifrån kan du eventuellt delta i strider med i huvudsak den mest kompletta line-up. Denna sport ger spelare välkända karaktärer från världsklassiker, vilket dessutom ger ett särskilt nöje för spelare.

TRANSFORMERS: Earth Wars

TRANSFORMERS: Earth Wars

Med hjälp av tekniker och lägen över hela världen kommer spelare att skapa allianser för sig själva. Börja visa upp dina styrkor och expertis med aggressiva matcher och delta i spel tillfällen att tjäna engagerande belöningar. I varje sportläge ska spelare förenas av många begåvade och inflytelserika människor från hela världen, så det är viktigt att ha separata planer i dina allierade för att vinna sporten. Striden framåt är hård.TRANSFORMERS: Earth Wars är en kompetensbaserad sportplattform för karaktärer, så vår app tillväxtgrupp fokuserar på att skapa och finslipa karaktärernas expertis på denna sport. Varje karaktär inom sporten ska vara utrustad med separat expertis. På grund av detta vill spelare bestämma de lämpliga karaktärerna och talangerna i den karaktären för att bidra positivt till varje match. Absolut göra det mesta av alla potentialer och befogenheter i alla dina karaktärer så att du kan helt enkelt utmärka sig i strider.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir