Torque Drift: Become a DRIFT KING!

2.6.1

Developer
Grease Monkey Games Pty Ltd
Version
2.6.1
Updated
September 21, 2021
Requirements
6.0 and up
Size
81M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Torque Drift: Become a DRIFT KING!

Torque Drift: Become a DRIFT KING!

Torque Drift: Become a DRIFT KING! 2.6.1 Racing är en överdriven sport eftersom det tillåter takt älskare att uppfylla sina sysselsättningar. Och efter att de behärskar racing metod till en punkt, vad de hade siktat på var drift. I händelse av att du ändå ifrågasätter vad detta system är och varför det är en av de viktiga i stil metoder, vridmoment Drift: utvecklas till en kung av DRIFT ! Du kan expertis produkten . I enlighet med feedback från många entusiastiska spelare, Detta är inte bara en racing rekreation, men dessutom en DRIFT simulator rekreation för människor som befinner sig faktiskt passionerad. Torque Drift är helt sant för varje element, varje liten sak är fantastiskt polerad. Det allra första som drar din hänsyn till dessa videospel är verkligen bannern och släpvagnen bevisad på Google Play. Nästan varje liten sak uppfyller kraven för en AAA-rekreation. Dess grafik är robust tillräckligt för att vara i jämförelse med asfalt 8, och med nya uppdateringar, Det kan förmodligen allmänt nämnas att vara mycket mer härlig.

Audi, Bentley, Porsche, motsvarande utvärdering webbplatser du kommer att kunna helt enkelt se de välkända sportaktiviteter racing bilar är beprövade inom rekreation. En särskild egenskap här är att dessa bilder är upphovsrättsskyddade. Så det är säkert att de bilar som bevisats inom rekreationen sannolikt kommer att visas på högsta scenen. De pengar du spenderar för att låsa upp det är vanligtvis inte snyggt. I jämförelse med verkliga värde, den extra hjälp en bil är, de extra pengar du vill använda för att låsa upp den. Men dess element och undrar är definitivt värt den ansträngning du sätter in. Som tolkats är “Torque Drift” en slags DRIFTSIMULATOR, så det måste ha sina personliga distinkta spår. Om du är, kommer du att kunna få och expertis sporten direkt. Principen skillnaden mellan denna rekreation och dess syskon är att banorna dra nytta av drift metoden. Kurvor skapas med utomordentligt överdriven frekvens och kräver vanligtvis spelare att vara utomordentligt snabb och göra bra val. Om du inte svarar i tid, är du säker på att slå staketet och din rörelsehastighet kommer sannolikt att påverkas avsevärt. Sporten tar dig dessutom till många olika platser som ett sätt att expertis miljön där. Tävlingsbanan på stranden gör att du mår bra, och utsikten är underbar.

Torque Drift: Become a DRIFT KING!

Torque Drift: Become a DRIFT KING!

För många utbredda racing videospel just nu använder individer styrsimulatorn för att ge mest tröst till deltagaren. Eller, för val, är det också möjligt att ställa in joysticken till 4 instruktioner. Men Vridmoment Drift har en joystick design som maximerar deltagarens drift kompetens. Till vänster på skärmen kommer det sannolikt att finnas två hanteringsknappar i vänster och korrekta instruktioner. På motsatt sida kommer det sannolikt att finnas bensin-och bromspedaler. En särskild egenskap här är en växelspak belägen under bildskärmen. Om du vill göra en drift skede, du vill nedväxling genom att röra denna växel. När du har dragit växelspaken måste du samtidigt trycka och behålla navigeringsknapparna och gasreglaget. Om du behöver bilen att manövrera i någon rutt, tryck och behålla navigeringsknappen i den rutten. Varje lopp Observera kan ha helt olika böjar, så du måste samordna för att trycka på knappen och starta knappen korrekt. Om denna blandning är lite bedräglig, kommer den att skapa meningslösa handlingar och minska din takt och orsaka förlust. Principproblemet är att kräva att du flyter i en cirkel. Arbeta ansträngande att verkligen känna lämpliga tillfällen.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir