Developer
Kongregate
Version
10111
Updated
September 7, 2020
Requirements
4.1 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

The Trail

The Trail

The Trail 10111 Överlevnadsresans stil är vanligtvis videospel med obegränsad gameplay och ger alltid spelare massor att upptäcka eller ha roligt med. Men vägen har inte dessa alternativ, oavsett att vara en gränslös resa rekreation. På denna rekreation kommer spelare hela tiden att vara pionjärer och upptäcktsresande på jakt efter nya problem för anhängare. Liksom nya länder, betydande källor och massor av nya kulturer vid sidan av det sätt på vilket. Deltagarens resa är gränslös och det finns inga stopp tills de beslutar att bygga sin metropol för gränslös roligt. För dem som är på jakt efter en resa rekreation, men med en mild, söt rekreation och massor av trevliga frågor, denna rekreation är svaret du vill.

Mitten av vägen är obegränsade äventyr som öppnar så mycket som nya länder, beundrar storhet, interagerar med inställningen, utforskar och köper och säljer nya civilisationer. I korthet kommer spelare hela tiden att njuta av nya och särpräglade problem eftersom de ständigt överför i riktning mot en i stort sett övergiven nation. Tydligen kan crafting och samla komponenter till och med inkluderas, vilket gör det möjligt för spelare att expertis livet för en pionjär och försöka överleva ensam i stora länder. Som spelare prata med olika individer, köpa och sälja och chatt alternativ kommer att verka som tillåter spelare att samla nya objekt och förvärva viktiga infödda info. Sporten innehåller tillräckligt roliga och milda saker för att tillåta spelare att fortsätta leta efter mysterier för framtida generationer.

The Trail

The Trail

Sporten har inga uppdrag eller mål för spelare som betonar liberty-frågan inom vägen. Men om deltagaren ständigt slår och upptäcker problem inom terrängen finns det olika fascinerande problem inom rekreationen. Kartan expanderar eftersom deltagaren slår, och deltagaren positiva faktorer betydande detaljer om ort, tillsammans med länder eller slätter. Spelare kan till och med njuta av många fantastiska, majestätiska och spektakulära naturlandskap under den överdrivna poly grafiken i denna rekreation. Om deltagaren effektivt upptäcker nya stammar eller civilisationer tillsammans med det sätt på vilket sporten kan ha många belöningar med titeln Pioneer och explorer.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir