The Sims™ Mobile

29.0.1.125031

Developer
ELECTRONIC ARTS
Version
29.0.1.125031
Updated
September 8, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
122M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

The Sims™ Mobile

The Sims™ Mobile

The Sims™ Mobile 29.0.1.125031 Sim är utan tvekan förmodligen den mest kända modellen av simulerings videospel. Så länge individer har lite glädje för stilen, kommer de positivt att göra den sporten så snart som. Hittills, när individer använde smartphones något än datorsystem, var en modell av The Sims Cellular en sak som alla ville ha. Det är en officiell EA-produkt, så du kanske vill njuta av 100% av det perfekta. Spelare som kommer till sporten kommer att bygga en metropol i enlighet med sina begrepp. Folk listade här är dessutom varelser som du helt enkelt skapar i enlighet med vad du är angelägen om. Var glad att påpeka din kreativitet och spendera timmar av roligt.

En skillnad från samma form av varor på denna sport är att du kommer att styra alla funktioner i samhället. Först kommer deltagaren att försöka bygga staden för att vara en upptagen, rik plats. Du har alla element det är viktigt att göra det. Men för att få tillräckligt med kapital för att utveckla en storstad måste du hantera individer och få dem att skapa källor. Så det tar fram en annan aspekt att oroa sig för. Boende som bor i din metropol vill ha en mängd olika vård. De vill att du ska ställa in exakta försäkringar och ta en titt på ditt personliga liv så fint. Dessa individer är kända som Sims, objekt är viktiga för att skapa alla dina värden.

Du kommer att kunna skapa bara några tecken för olika faktorer. Det kommer sannolikt att finnas faktorer att tänka på att utvecklas. Ändå tillåter “The Sims ™ Cellular” spelare att skapa så många tecken som genomförbara. Du kanske måste göra ditt bästa för att designa varje liten sak för att göra dessa tecken särskilt. Alla borde göra ett unikt jobb. På grund av olika karriärer kan dessa individer skapa ett olika och levande finansiellt ekosystem. Ju extra många ekosystemet, desto rikare blir din metropol.

Spelare kan fritt anpassa sina karaktärer genom att inkludera sina egna alternativ. Först, när du skapar en personlighet, har de bara kroppsbyggnaden, inte id. För dem är det viktigt att lägga till verkar som frisyrer, kläder, smink och utrustning… alla har gratis mallar som kan komma kollektivt för att skapa distinkta kombinationer. Icke desto mindre, alternativ som du helt enkelt inte behöver köpa kommer sannolikt att upptäckas. Du kommer att kunna sedan köpa fritt från butiken när bostadssituationer förbättras. Dessutom kan spelare uppfylla sina vogue preferenser genom att öppna vogue butiker. Sedan vara en del av den välkända designern Izzy fabulous att få förmodligen den mest fantastiska vogue sortiment.

En av många mål du spelar The Sims Cellular är att ge Sims rätt slits. Karaktärerna som konstruerar har helt olika funktioner för att tjäna pengar. Efter en längre dag på jobbet vill de ha ett hus att lugna sig. Det är en annan en del av sporten du behöver ta hand om. Sims kommer att tjäna mer pengar när de är bekväma på detta hem.

Spelare kan använda de pengar de har att köpa extra ger för att lysa upp sin bostad. Ditt hus kan ha många alternativa rum som tjänar många alternativa funktioner. Därefter kan du levereras med många inre redskap. För att välkomna ditt favoritföretag måste du göra loungen mycket formell. Köket borde göra det till stor hjälp, eller sängrummet måste vara helt utrustat med faciliteter för att vara bekväma. Dessutom kan de tecken du hanterar arbeta tillsammans med helt olika områden. Ta dem till distinkta spelområden som motsvarar vogue studios, äta platser och nattklubbar.

The Sims™ Mobile

The Sims™ Mobile

När allt kommer omkring, tillsammans med nuvarande on-line utveckling, The Sims ™ Cellular dessutom kan du arbeta tillsammans med relaterade kompisar över webben. Låt oss göra uppgifter kollektivt för att få värdefulla objekt. Samarbeta i hälsosamma samhällen kan även göra det lättare att upptäcka sätt att pryda dina egenskaper. Även spelare kan upptäcka romantiska relationer.

För dem som tittar kan du se att dessa två videospel är extremt jämförbara. Ändå är det viktigt att veta att The Sims Cellular är den totala modellen som utvecklats av Maxis och EA. Det kan konstateras att The Sims Cellular är en blandad modell av The Sims 4 på PC och freeplay på cellulära enheter. Vissa problem uppdateras dessutom och läggs till, vilket motsvarar att skapa och anpassa ett SIM i ytterligare element, bygga hem och njuta av on-line med kompisar. Det är en högkvalitativ simuleringssport, enkel att spela, värderar en strävan. Sims Cellular skulle vara den digitala världen så att du kan anpassa din faktiska Värld. Dra nytta och expertis.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir