TFT: Teamfight Tactics

11.21.4033002

Developer
Riot Games Inc
Version
11.21.4033002
Updated
October 18, 2021
Requirements
7.0 and up
Size
60M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

TFT: Teamfight Tactics

TFT: Teamfight Tactics

TFT: Teamfight Tactics 11.21.4033002 Upplopp Video games, Inc. det är just nu en av de avgörande lönsamma rekreation utgivare. De fick 2019″ esport broadcaster of the Yr ” – priset med många utmärkelser från kritiker. 10. vid evenemanget av deras årsdag lanserade de många alternativa varor för att bredda sina rekreationsuniverser. TFT: teamfight sätt är öppningsskottet, vilket också kan vara huvudmålet för dialog bland spelare över hela världen. Under mellantiden kommer vi snabbt att få tillämpa det på smartphones. Faktum är att denna rekreation inte kräver mycket förmåga att styra och hantera karaktären. Du vill helt enkelt köpa modellerna och placera dem på en grill skrivbord som du vill. Efter slaget förberedelsetiden är över, kommer modeller misshandel varandra med alla sina färdigheter och kamp inom 20 sekunder. Om någon besättning rensar motståndaren vinner de en sfärisk. Varje individ kommer ursprungligen att ha 100 LPs och knappt dras av (förlita sig på den lönsamma motståndarens modeller kvar på skrivbordet). Om LP dras från noll kan du diskvalificeras och rankas. Den sista återstående deltagaren på denna kamp kommer att vinna och ta första plats, förlorarna kan rankas i linje med den tid de hade utrotats i förväg. Det är inte fel när vi betraktar “TFT: Teamfight Ways” som en rekreation med lite battle Royale-komponenter.

Precis som TFT-PC-plattformen använder TFT: Teamfight Ways League of Legends champion användbar resurs. Inom den autentiska, dessa mästare hade 4 förmågor och hade aktiverats varje gång de behövde. I TFT kan dock endast en av många mästares färdigheter förinstalleras och rutinmässigt aktiveras. Evenemangsbesättningen väljer vilka förmågor som kan placeras på mästarna. Varje säsong kommer enbart att ha en säker mängd olika modeller som tagits från lol, inte alla av dem sanningen är. Efter varje säsong kan helt olika mästare läggas till sporten för att förlänga flexibiliteten. Vissa modeller kan väljas om, men utformad med en annan förmåga som valts av sina förmågor i LoL. Variation och nya blandningar kommer att förmedla helt olika erfarenheter till spelare från överallt i världen.

TFT: Teamfight Tactics

TFT: Teamfight Tactics

För det första skulle det finnas ursprung och sofistikering av varje mästare. Mästare med samma ursprung och samma klass strid kan belönas med distinkta energiresultat. Extra mästare som delar samma form av energipåverkan kommer att göra det mycket starkare. Men var mycket försiktig, en besättning kan stå upp till 9 spelautomater, förlita sig på olika intervall inom rekreation. Till exempel, om du har Steg 9, Har du 9 slots för att 9 modeller kan köras på samma ingångslinje.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir