Tetramon Duel Master EX

6.0 and up

Developer
Sia Ding Shen
Version
6.0 and up
Updated
September 27, 2021
Requirements
USK: All agesLearn more
Size
196M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Tetramon Duel Master EX

Tetramon Duel Master EX

Tetramon Duel Master EX 0.45 Inte för länge sedan lanserade Camex Sport en välkänd tekniksport som kallas taktiska Monster Rumble Enviornment till anhängare . Efter många förseningar lanserades sporten slutligen för Android-och iOS-cellplattformarna den 25 januari. Strax efter sportens lansering förvärvade den en hel del optimistiska kritik från spelare och några skickliga översiktswebbplatser. Och naturligtvis, 1 miljon nedladdningar per månad, en sak som vi inte kommer att ignorera, expertis spänningen i en match i tre till 5 minuter med tillräckliga motattacker från varje motståndare och lagkamrater. Om du vill söka efter olika monster på ditt monster sortiment, du kommer att spela på arbetskraften med många monster som kan handlas med olika spelare. En diversifierad slagfält med i huvudsak de mest aggressiva monster i universum, kontinuerligt attackera din arbetskraft. Det finns ett antal sportlägen inom sporten platsen kunder kan välja från en person väg, lagbaserade eller multiplayer, och alla måste ha en webbanslutning för att förbättra till nya alternativ.

Tetramon Duel Master EX

Tetramon Duel Master EX

Taktiska Monster Rumble Enviornment är lämplig för individer som älskar rörelse och visa upp sina sätt för jätte strider och är vinnare på denna värld. Troopers och monster är utbildade och utbildade av dig. Ge dem extra energi för att vinna slagfältet, vinna segern tidigare än motståndaren. Applicera nya sätt, förnuftiga strejker genom att kontrollera monsters position och utnyttja överfallsförmåga som är lämpliga för varje fiende och varje strid.

Utformningen av tecken och monster varierar från Frankenstein monster till legendariska monster som motsvarar Medusa eller Griffin, Ton Ngo Khong, till monster du har inte på något sätt sett tidigare än motsvarande stor fot eller Samurai. Alla av dem har sina egna styrkor och slåss förmåga att hjälpa din kamp. Om du inte vill använda monster som du kan ha för sporten, kan du också handel monster med olika spelare genom att byta spelkort. Likaså kommer sätt eller förmågor också att handlas på detta sätt.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir