Tap Tap Dig – Idle Clicker Game

2.0.8

Developer
Iron Horse Games LLC
Version
2.0.8
Updated
September 24, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
54M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Tap Tap Dig – Idle Clicker Game

Tap Tap Dig - Idle Clicker Game

Tap Tap Dig – Idle Clicker Game 2.0.8 Inom de sista åren av artonhundratalet accelererade USA Guldrushen. En hel massa hundratals individer rusade till guldgruvorna och lämnade sitt välbefinnande och lever för att hoppas på guld. Många på grund av guldgrävare som är miljonärer, eller det finns dessutom de som har felplacerat sina liv på grund av det. Icke desto mindre är viljan till mänsklig anrikning oändlig. Genom åren har de nu inte riskerat sitt välbefinnande inom gruvorna eftersom de glada sin girighet inom sporten. Det finns en mängd tillhörande video spel som liknar Diggerman (Digital Melodi) och till sist kran kran Gräva Tomgång Klickern Sporten författare Iron Horse tv-spel LLC . Sporten verkar inte vara sporten tidigare än du gräver något guld. Som ett resultat av om det inte finns en innovation, kommer deltagaren att börja bli uttråkad med stilen.

Iron Horse Video games LLC är känt för sina simuleringsspel, så det här slutspelet är inget undantag. Det är inte bara en guldgrävare, men ett sätt mer uppenbar aspiration: gräva in i världens tarmar. Kommer principkaraktären att göra rätt sätt att uppnå denna till synes otänkbara aktivitet? Vem ska hjälpa till med detta loopy-koncept? För extra info, vänligen presentera några detaljer om sporten.

Tap Tap Dig – Idle Clicker Game

Tap Tap Dig - Idle Clicker Game

Kanske bör du anta att du kanske har en hel del ledig tid och är ointresserad av alltför avancerade RPGs, sedan komma in i sporten. Helt enkelt kran skärmen och allt det verkar lösas. Men det finns olika små uppgifter inom sporten som du helt enkelt bryr dig om större än du antar. Han ringer i gruvassistenter, samlar pengar, diamanter och extra! När du kanske har några stora pengar, höja allt så att du eventuellt kan gräva djupare. Låsa upp en pirat hjälpare, bygga mager, e, och en miniatyr svart gap att göra dina framsteg tidigare än tidigare än. Medan du vill använda en av de bästa, förvärva fossil och iväg den enorma smäll för att ytterligare förbättra din grävande energi!
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir