Developer
Outfit7 Limited
Version
2.8.0.2244
Updated
October 20, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
126M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Talking Tom Hero Dash

Talking Tom Hero Dash

Talking Tom Hero Dash 2.8.0.2244 Tom Cat fortsätter att vara en av de avgörande karaktärerna på denna planet spelmarknaden. Medan inte lika engagerande och engagerande för alla åldrar som Pokemon, fortsätter Tom att vara ett emblem för yngre spelare. Videospel som avslöjas av Outfit7 är hela tiden riktade mot dessa tittare. Du kan upptäcka att deras varor inte överensstämmer med våldsmönstret, och deras designbilder överensstämmer hela tiden med en intim, intim modell. Men konkurrenter i naturen finns ändå och tillåter spelare att konkurrera med många alternativa krafter för att visa sin expertis.

Speaking Tom Hero Sprint är sannolikt en av de senaste investeringarna som gjorts av denna sport och kan oundvikligen utlösa en enorm uppror inom sportbyn snabbt. Data och bilder om detta hade kunnat erhållas på sociala nätverk, och youtube var i huvudsak den mest konstruktiva, med filmer som delas när det gäller spelet. Dessa är alla extremt pålitliga filmer och för många som bryr sig om sin första ta en titt på sporten tidigare än det formellt lanseras. Främst, snabba och prestigefyllda spelare njuter av ta en titt på modell av Outfit7 enbart för att läras ut när det gäller sportens buggar för sista gången tidigare än det lanseras. Hittills har varje liten sak uppnåtts, och en tillämplig tid förväntas gå på marknaden. Det kan finnas hårda konkurrenter mellan de massiva namnen inom spelhandeln i sommartid. Ge gärna denna humoristiska sport.

Talking Tom Hero Dash

Talking Tom Hero Dash

Speaking Tom Hero Sprint följer en operativ spelorienterad arkad modell ungefär som olika välkända videospel som motsvarar Temple Run, tunnelbana genomgår, Minion Rush… varje sport har sin personliga anpassning och ger spelare en helt ny känsla och kombineras inte med en annan produkt. “Speaking Tom Hero run” är identisk; den är utformad med ett separat tema tillsammans med vackra och roliga karaktärer från varandra. På tal om sammanhang, är det bevisat i en modern värld med långa platta asfalterade vägar, romantiska kustnära motorvägar, vanligtvis äventyr på is. Dessa scener levererar hela tiden nöje och förtrollning till spelare som är desperata att upptäcka. Och springa längs dessa vägar, vår nydesignade hjälte karaktär. De kommer att agera och bekämpa som hjältar. Med fördefinierade teckenmetoder, som motsvarar Tom, Hank och Angela, var bekanta och nya äventyr.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir