Developer
GAMEVIL
Version
4.2.30
Updated
October 19, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
98M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Talion

Talion

Talion 4.2.30 För närvarande finns det många genrer för att njuta av spelmarknaden. Varje klass har utvecklats med många lockande sportvariationer. Spelare som behöver upptäcka milda eller våldsamma videospel har block som möter dem. Style motion rollspel videospel är dessutom på modet av många anhängare. Det är därför Gamevil, utvecklaren av välkända videospel som motsvarar Giants Conflict, Monster Warlord eller Royal Blood, valde den här stilen för lanseringen av Talion RPG . Låt oss upptäcka höjdpunkterna i denna sport offline.

TALION digital area är närvaron av två motsatta läger, gott och ont. Den farliga aspekten tar över extra och världen faror utrotning när jobbet faller på dem. Talion vill hjältar att möta upp för sitt uppdrag att döda denna mörka enhet och återställa freden till jorden. Om du vill vara den mest effektiva riddaren offentligt prisad, kom till TALION-gruppen och du kommer att uppfylla den här drömmen.

Slaget vid TALION börjar med den skrämmande striden display. TALION är en omtyckt MMORPG. Sporten levererar ett personlighetssystem med alla former och kostymer. Spelare kan välja sina egna karaktärer och frossa i deras Mode. Deltagaren tar plikten från systemet och börjar sökandet efter rättvisa för nationen. På resan, kan du samla en hel massa värdefulla rubiner och många alternativ för att förbättra din kamp vapen. Spelare vill utnyttja sina idéer och sätt att vinna över i huvudsak de mest aggressiva fienderna.

Talion

Talion

Rekreation TALION alternativ en helt ny varierar av rvr lägen som gör spelare verkligen känner utomordentligt upphetsad, motsvarande solo eller grupp strid… TALION uppdaterar veckovisa diagram för att muntra upp aggressiva hjältar. Kämpa förnuftigt och modigt att vinna en överdriven rating plats. Sporten är just nu i förbättring, så skicka sport förslag till GAMEVIL utvecklare. De kommer att försöka bära dig rätt sport.
Google Play

Video

Developer's apps

TAGS

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir