Developer
Nintendo Co. Ltd.
Version
3.0.23
Updated
August 26, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Super Mario Run

Super Mario Run

Super Mario Run 3.0.23 Japan är en rustik med en robust spelhandel. Videospel har visat sig vara utbredd i Japan, eftersom internationella platser över hela världen ändå är angelägna om att upptäcka tillämpad vetenskap. De konstruerade vanligtvis många ikoniska figurer identifierade över hela världen: Sonic blue hedgehog eller dyr Mario i en blå och crimson baddräkt. Efter år inom spelmarknaden, Mario är nu på en gränslös resa inom sporten enorma Mario Run, sporten i stil oändlig Run är omhuldade av många. Till denna punkt, enorma Mario Run har haft större än 200 miljoner nedladdningar på cellplattformen. Är du ute efter expertisen?

Med hänvisning till stilen på Infinite Run, kanske du skulle överväga videospel som Subway Surfers, Temple Run eller Speaking Tom Run Gold, skulle inte du? Men enorma Mario Run har en liten skillnad genom förvaltningsmekanism och betraktningsvinkel. I enorma Mario Run, som ett substitut för att delta i och slå på en 3D-karta, knacka på skärmen för att ändra rörelsevägen, deltar i ämnet förpackas i en horisontell 2D-struktur. Karaktären kommer att köras rutinmässigt, och helt enkelt kran displayen för att låta karaktären sväva. Men antar inte att detta kan vara en enkel förvaltningsmekanism; det kan inte finnas några svårigheter. Det finns en hel del hinder, som motsvarar djupa hål eller monster, på det sätt på vilket din Mario karaktär slår. Du vill bara ha lite arbete, och sporten slutar direkt.

Super Mario Run

Super Mario Run

Enorma Mario Run har ett antal sportlägen att välja mellan, tillsammans med World Tour, Remix 10, padda Rally och Kingdom Builder. Varje läge ger dig helt olika utmaningar. Till exempel, i World Tour-läge, får du ett uppdrag att rädda Peach Princess som hålls fången av den onda webbläsaren. För att tillfredsställa ditt uppdrag måste du slå darkish grottor, skadliga områden och till och med spökhem. Eller, i padda Rally läge, kan du eventuellt problem dina kompisar och olika spelare över hela världen för att delta i en tävling. Du kanske vill öka pengar, få extra och få den bästa platsen i skrivbordet. Extra speciellt, Enorm Mario Kör dessutom alternativ Kingdom Builder mode-en inbyggd läge inom sport Oändlig Sikt.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir