Steampunk Tower 2: The One Tower Defense Strategy

1.1.4

Developer
TOO DreamGate
Version
1.1.4
Updated
May 17, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Steampunk Tower 2: The One Tower Defense Strategy

Steampunk Tower 2: The One Tower Defense Strategy

Steampunk Tower 2: The One Tower Defense Strategy 1.1.4 “Hej, fienden kommer från alla håll, all makt, vänligen förbättra dina vapen och förbättra ditt skydd för att möta hårda strider kollektivt” – detta var ett robust namn från den gynnade tower protection sport Steampunk Tower. Så snart det är mycket lönsamt inom internetmodellen, den välkända sporten, nu sportutvecklare “too DreamGate” har byggts om på mobilplattformen med ett nyare utseende och extra trendiga strider. Den primära episoden av Steampunk Tower introducerade sportföretaget över en miljon nedladdningar på Google Play, förutom många optimistiska kritik, så låt oss kolla in Steampunk Tower 2 protection sport på den här artikeln finns det något nytt här?

Som med den primära en del av sporten fortsätter Steampunk Tower 2 det bekanta jobbet att avvisa fiendens trupper från varje sida med förhöjd eldkraft över tiden. Gameplay och bekämpa modellen har inte modifierat mycket i jämförelse med den primära episoden; varje steg bör huvudsakligen genomgå scenen för att bygga torn, utrusta vapen och uppgradera dem med uppbyggnadssystemet, medan förstöra en stor mängd fiender. Ändå är det Sport 2. det var bara lite helt annorlunda inom divisionen. Nu när du kan bygga ett torn högre än tidigare än, har bekämpningsmaskinerna I Steampunk Tower 2 förbättrats på ett extra diversifierat, starkt och extra trendigt sätt. Som ett substitut för att helt enkelt använda konventionella raketvapen finns det gnistor och vapen som kan härda större än ett dussin olika enorma vapen.

Dessutom kan fiendens besättning vara starkare i kvantitet och extra överlägsen när det gäller expertis, men det finns ändå svag punkt, enbart en intelligent taktik, ditt torn kommer ändå att stå. Under tiden har chefer från många intervall dragits nyare, extra grandiose och avsevärt skrämmande av “too DreamGate.”Du kan också höja dina torn över skattemängden, extra speciellt kommer skatten från byggnader inom stadsdelarna i den stad du skapade.

Steampunk Tower 2: The One Tower Defense Strategy

Steampunk Tower 2: The One Tower Defense Strategy

Det är dessutom till hjälp för att bygga om eller omvandla tornet efter hårda strider. Dessutom är Eterium en annan användbar användbar resurs som pratade om den här sporten, den erhålls genom att bekämpa eller genom att utbyta en viss mängd guld, och du vill också att detta material ska förbättras till staden. Ju starkare staden, den extra expertis och vapen kan utvecklas, striderna med stora maskiner kommer inte att vara för tufft för dig. Och äntligen, själv bekämpa funktion, som låter dig få belöningar utan att behöva spendera en överdriven mängd tid på en match, nu tillgångar kan vinnas tidigare på grund av intervall du har överlämnat tidigare än.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir