Star Traders: Frontiers

3.2.5

Developer
Trese Brothers
Version
3.2.5
Updated
September 19, 2021
Requirements
4.1 and up
Size
91M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Star Traders: Frontiers

Star Traders: Frontiers

Star Traders: Frontiers 3.2.5 För närvarande har universum hela tiden varit en mystisk faktor som folk ändå inte kan svara på. Varför? Som ett resultat av det är så massivt, det finns problem och fenomen som inte överensstämmer med några kroppsliga rättsliga riktlinjer. På grund av detta har många sportbyggare ett intresse för detta ämne och införlivar sina egna begrepp i den. Har du någonsin ifrågasatt vad som händer inom olika universum? Finns det någonsin en främmande varelse som de förväntade människorna? Avsluta svaret med Star Merchants: gränser! Star Merchants: Frontiers är en rollspel sport genom vilken du är kapten på ett rymdskepp. Det finns tusentals liv på marknaden. De upptäckte jordens upptagna livstid och skapade en tomt för att invadera den. Som kapten på ett uppdrag att skydda världen från yttre risker, kan du inte gå bort dem ensam. Du börjar din resa för att svara på ett angrepp från utomjordingar.

På denna sport får du många uppgifter att utföra, den extra du avslöja, den extra tomten du kommer in. mysterierna, men du möter dessutom mycket fler risker. Inte enbart jorden, men olika planeter har liv, och så är de inte så trevliga som vi trodde. Tillsammans med sina arméer, kommer du att möta främmande kungar och prinsar och ange slagskeppet. Systemet ger dig en standard fartyg, så du ska hantera och utveckla det själv. Förbättra fartyget, utrusta nya, state-of-the-art vapen, och ta besättningen fighters med dig att slåss.

Star Traders: Frontiers

Star Traders: Frontiers

Medan fartyg är den primära frågan som berörs i kampstrider, värderar denna sport dessutom karaktär som ett resultat av att det i allmänhet är viktigt att landa på planets golv och utföra åtgärder. Besättningen du rekryterar har bekämpa expertis, styrkor, svagheter och privata passioner. Även om du är kapten, kanske du inte arbetar med din lagkamrat. Så rekrytera och förbereda dem med befogenhet att reglera fartyget och slåss fiender förr eller senare.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir