Sports City Tycoon: Idle Game

1.14.2

Developer
Pixodust Games
Version
1.14.2
Updated
September 29, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
77M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Sports City Tycoon: Idle Game

Sports City Tycoon: Idle Game

Sports City Tycoon: Idle Game 1.14.2 Alla är medvetna om att arbeta en sport är ett fint och fyndigt jobb. Varje sport har sina personliga riktlinjer för lek och coaching, och även handledaren bör ha den allra bästa administrationen för varje personal. Ändå, med sportaktiviteter Metropolis Tycoon rekreation, du kommer att utvecklas till en chef govt, har en sekvens av arenor och även bygga din sportaktiviteter Metropol. Sporten antar Tycoon systemet, ett system som hjälper alla spelare arenor automatisera alla processer och erbjuder spelare med 24/7 inkomst.

Överallt i världen vill alla hela tiden ha en enorm stadion för att dra nytta av sporten med den allra bästa expertisen. Spelare kommer att bygga den primära stadion för en sport som de älskar, generera intäkter genom att trycka på den, och konstruera eller öka extra arenor. Sportens regel är enkel, de extra arenorna inom metropolen, de extra inkomstspelarna kommer att få för att förbättra Tycoon-systemet. När spelare steg upp, sporten kommer att låsa upp nya stadion mode, även med mönster ungefär som välkända världsomspännande arenor.

Sports City Tycoon: Idle Game

Sports City Tycoon: Idle Game

Sportaktiviteter Metropolis tycoon gameplay handlar om att ge spelare i huvudsak den mest stressfria expertis medan hantera stadion kedjor. När man arbetar som handledare måste spelare visa upp sina förmågor genom att organisera matcher och locka så många åskådare som möjligt. Deltagarintäkter kommer från åskådare och sponsorer, så större grupper måste ha de allra bästa platserna att spela. Sporten kan till och med introducera spelare till många nya och engagerande komponenter, vilket gör deltagarens administrativa expertis extra spektakulär än någonsin. Eftersom sportaktiviteter Metropolis Tycoon inte kommer att ta itu med en enda sport, har den en separat klass för spelare att bygga helt olika arenor för hans eller hennes metropol. Varje stadion kan ha en ny design som avslöjar det ämne som det tillhör; även värdet av inkomst kommer konsekvent att förändras för att underhålla spelare. Faktum är att deltagarens arbete kan förbättras, och arenan måste arbeta upprepade gånger för att fungera framgångsrikt.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir