Spacelanders: Sci-Fi Shooter

1.5.19

Developer
Tilting Point
Version
1.5.19
Updated
September 21, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
75M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Spacelanders: Sci-Fi Shooter

Spacelanders: Sci-Fi Shooter

Spacelanders: Sci-Fi Shooter 1.5.19 Spacelanders: Sci-Fi Shooter är en rörelse sport som bekämpar förmodligen de mest episka monster i universum. Medan upplever denna sport, kommer varje deltagare att vara en del av en robust kamp enhet till misshandel och förstöra skräckinjagande monster i universum. Detta är utan tvekan en av de mest ovanliga och spännande sci-fi förhindra äventyr du kommer expertis. Var en del av dina kompisar på denna sport till expertis förmodligen de mest stressfria ögonblicken.

Varje deltagare som deltar i Spacelanders expertis kan levereras en riktigt, mycket helt annan tillhandahålla. Det kommer att vara finaste för dem som valt förmodligen de mest tillämpliga tecken för dig själv och deltog i strider. Fortsätt att förbättra karaktärens makt att utvecklas till extra mycket viktigt att med förmågan att söka ut många monster. Vapensystemet är typ av diverse och rika som hjälper dig att bekämpa extra framgångsrikt. Spelare som deltar i denna sport bör bekämpa för hans eller hennes integritet, presentera alla sina förmågor för att visa att de förmodligen är den mest effektiva specifika personen i universum.

Varje deltagare kan ha till uppgift att vara en riktig chef. Du måste förbättra många förmågor och distinkta vapen. Förutom, det finns olika extra legendariska objekt och verktyg för att tjäna din förebygga vill. Varje deltagare bör försöka skapa dominerande metoder för att förstöra monster chefer.

I spacelanders kommer varje deltagare att delta i matchen och förstöra fienden med ett finger. Du är en sann chef som tar din karaktär till seger genom att förstöra alla motståndare på slagfältet. Varje deltagare bör tala om alla kulor, besegra alla episka chefer genom operationen, och ledningssystemet är mycket enkel och okomplicerad att använda sig av. Denna sport är utan tvekan en av variationerna med en väldigt distinkt och spännande teknik sport för en enda deltagare.

Spacelanders: Sci-Fi Shooter

Spacelanders: Sci-Fi Shooter

Vapen är den primära frågan som hjälper varje deltagare att vinna i Spacelanders. Sporten erbjuder ett välbärgat och diverse vapensystem för alla spelare. Det kommer att hjälpa dig att låsa upp alla vapen för att använda alla vapen kollektivt mest beslutsamt. Därifrån kan du eventuellt helt enkelt delta i en kamp och besegra alla fiender. Globalt är alla unika och starkaste vapen uppdaterade av sportens system och som standard på denna sport.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir