Developer
Paradyme Games
Version
1.5.5
Updated
August 7, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
133M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Solar Smash

Solar Smash

Solar Smash 1.5.5 Är du ett fan av Star Wars franchise? Behöver du expertis känslan av att vara i området och förstöra planeter? Foto voltaic Smash är en rekreation för dig. Sporten är ett område simulator rekreation där du kommer att förstöra en planet med många alternativa vapen som ges till dig. Denna fantastiska rekreation är stressfri att spela med detta enorma kosmiska partikelsystem och ändra sina enkla riktlinjer för att skapa ditt personliga galaktiska fenomen.

Du börjar livet som en ensam asteroid utnyttja W, A, S, D nycklar att ströva omkring djupet av området. Genom att träffa olika områdesstenar uppnår du massa tills du utvecklas till en mindre planet. Som ett resultat av det är vetenskap. Du står inte där. Du vädjar till extra asteroider till din bana och äta dem tills du utvecklas till en planet med tillräcklig massa för att upprätthålla livet och utveckla och starta den lilla civilisationen rymdskepp ovanför dig. Snarare mindre vetenskapligt är att du bara utvecklas till en liten stjärna som kretsar kring dina personliga planeter, vilket gör dem till en jättestjärna, en neutronstjärna och så vidare. Du andas in för att vara. I slutändan utvecklas du till ett svart gap, slukar all materia i universum och exploderar för att skapa ett helt nytt universum.

Solar Smash

Solar SmashSolar Smash

Denna distinkta förändring i områdessimulering delar köp – och försäljnings-och prospekteringskomponenterna i videospel som Elite Harmful men känns extra som att befalla en ubåt. Du ser inte själva området; det är bara en sekvens av hjälpsamma rum fyllda med skärmar och maskiner. Det finns mycket att hantera och även du deltar i ett antal roller direkt. Men oavsett den begränsade bilden av din miljö, fortsätter du att verkligen känna som du arbetar efter område. Men detta är inte toppen av sporten.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir