Shogun’s Empire: Hex Commander

1.9.1

Developer
Home Net Games
Version
1.9.1
Updated
September 28, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
76M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Shogun’s Empire: Hex Commander

Shogun's Empire: Hex Commander

Shogun’s Empire: Hex Commander 1.9.1 Vill expertis känslan av att gå igen till medeltiden i Japan? När regimer sönderdelades och civil krigföring bröt ut, var Shogun – klanen-din nya dynasti etablerad, den sista dynastin där. Shogun ‘ s Empire: Hex Commander är en helt ny teknik rekreation och skapar nöje bland just detta ögonblick kunder. Erövra och reträtt, hantera områden med helt olika objekt, och åter bevisa din stående inom området. Välj från långvariga expeditioner, det vill säga konstruera cirka 15 klaner för att lyckas och vädja till. Håll ditt anseende på den globala scenen, förklara krigföring och allianser på lämpligt sätt, tjäna respekt strategiskt, och de kommer att välja dig positivt. Konstruera goda relationer mellan dina nära och kära och närliggande hushåll. Konstruera och konstruera ett robust söndag ekonomiskt system som kan och kan presentera viktiga måltider service till din militär och andra människor. Återställa och förbättra de tidigare få provinserna så {att en} robust armésystem kunde etableras.

När du samarbetar på denna rekreation, är det bäst att veta ta reda på hur man konstruerar dig själv ett militärt system för att tjäna en robust krigföring. Samla och välj troopers som är hälsosamma, robusta, modiga och pålitliga för sina mästare. Troopers här ska utbildas metodiskt; de kan studera flera typer av kampsport. Därifrån ska en helt ny militär födas i enlighet med din vilja, din förening och din möjlighet att matcha de metoder du har fått tidigare än. Välj troopers som ska tilldelas roller i många objekt, som påminner om svärdsmanship, varierade bågar, vapen och extra. Vet ta reda på hur man använder konsumenten att slåss i strider, få en utmärkt fördel genom att använda mycket effektiva kanoner. Troopers kommer att studera extra expertis efter varje match och växa till extra modern och modig i efterföljande strider. Varje hjälte och exemplarisk grundläggande kommer att göra din militära glad och enad. Liksom, de kommer att läras bekämpa expertis och få bonusar.

Shogun’s Empire: Hex Commander

Shogun's Empire: Hex Commander

När du anger denna rekreation, kommer du verkligen känna stilen i Japan från panorama och elegans av måltider av militären. Alla japanska japanska uttrycks i en söt, Japansk röst. Dessutom är klimatet förekommer som en cykel av justera säsonger i Japan; många historiska arbete har en gigantisk inverkan som kan hjälpa dig att uppfatta extra om dem. Dessutom skapandet av fotografier och karaktärer i en olika och särskiljande medel, särskilt en vågad Japansk karaktär, från hem, miljö till armédräkter och ansiktet på varje karaktär. Enbart vid första titt kan vi säga att det är japanska. Detta skapade en attraktion för spelarna och tillät dem att fördjupa sig på jorden av körsbärsblommor.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir