Developer
First Touch Games Ltd.
Version
1.21
Updated
September 28, 2021
Requirements
6.0 and up
Size
416M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Score! Hero 2

Score! Hero 2

Score! Hero 2 1.21 Betyg! Hero 2 är en vågad sportaktiviteter Kung sport inom fotboll sport stil för cellulära kunder. Förmodligen är de mest hisnande och spännande matcherna i dina palmer. Skaffa vår sport nu. Du kan ha en dröm besättning, du konstruera en vetenskaplig besättning, du väljer den sport som mest exakt passar spelare i besättningen. För att säkerställa att en robust besättning att vinna, framsteg inom matchen är helt i din plan, förvaltning och administration. En helt ny besättning skapas bara för dig, oavsett om du kommer att ha flexibilitet att styra den besättningen eller inte, överföra besättningen till den högsta av ställningar och vinna en övertygande seger som alla är medvetna om. Du vet inte att du kommer att ha utmärkt undervisningspotential tills du leder denna robusta besättning, presentera världen dina medel att beundra. De är de perfekta spelare som skjuter massor av fotografier som pilar, övervinna motståndare och betygsätta de perfekta målen. En berömd person besättning dominerar allt.

Livet som visuella med rimlig avbildad fotbollsspel inom sporten med en djupgående, exakt grafisk bakgrund. Turneringar började anbringa golfutrustning, och grupper hade varit helt redo att delta i förmodligen de mest spännande matcherna. Deltagarrelaterade instrument, extra märken, gör fotbollsportens expertis mycket mer rimlig. Du kan vara den perfekta, utveckla och hantera helt olika sportmetoder. Sporten erbjuder spelare en besättning av sina egna. Gör sporten av fotboll förmodligen de mest minnesvärda sportaktiviteter datum, karriärer de goda hjältarna sparas, du skriver ett välkänt historiskt förflutet för besättningen. Förvaltning målskytt med fina fotografier, exakta pass för att skapa mål, välj fina fotografier som gör motståndarens målvakt inte kan fånga bollen. En seriös match med 90 licensierade grupper, Det är också den viktigaste matchen på denna planet. Du väljer din favorit besättning att signalera ett kontrakt med.

Score! Hero 2

Score! Hero 2

Sporten är utformad med överlägsen grafik, och detta förbättrar rörelseinspelnings animationer, hjälper spelare att se högkvalitativa filmer och skapar förmodligen den mest rimliga sporten för spelare. Infinite Hero Mode hjälper spelare att ta besättningen till längst avstånd, och Legendariska spelare sparas inom betyget. Sporten tillåter spelare att anpassa deltagarens utseende, jämförbar med kostymer, märken och massor av olika associerade problem som du kan ändra som svar på dina önskemål.Grafikplattformen inom sporten, bilderna är noggrant polerade; våra chefer utformade det mycket korrekt. Bilderna, detaljerade från planen, syftet, spelarna, stativen, bestod av jublande åskådare. Porträtt av spelare, gamers physiques eller ansikten är tydligt avbildade med avsikt att helt enkelt skilja Spelare med klassen. Rörelse, dribbling, slå bollen eller målvaktens sväva för att ta bollen är levande programmerad, vilket gör deltagaren verkligen känner förmodligen den mest korrekta av matchen.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir