Developer
JumpStart Games
Version
3.19.0
Updated
October 6, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
93M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

School of Dragons

School of Dragons

School of Dragons 3.19.0 Till denna punkt har nästan alla saker vetenskapligt bekräftats. Men det finns ändå många människor som befinner sig intresserade av och fascinerad av legendariska varelser som kallas drakar. Huvudsakligen är dessa helt enkelt fritidsbilar i fashionabla tillfällen. Därefter har drakar nu inte begränsats till en slags bild som visar en våldsam, mycket effektiv och självbelåten varelse. Som ett alternativ är han en magisk varelse med mycket energi och överlägsen intelligens i jämförelse med olika legendariska varelser. Det finns ett antal berättelser som förmedlar människor och drakar kollektivt, blir allierade och till och med raderar föråldrade fejder.

Hur förbereder du din drake, en i alla DreamWorks mest lönsamma filmer på senare tid? De slitna ut fejderna som har spelats in i myterna om vikingar och drakar. Även de 2 sidorna vände allierade att ta hand om samexistensen av de 2 arterna. Detta utmärkta symbiotiska förhållande blir perfekt för många senare fritidsvaror. College of Dragons är en rekreation som följer innehållet i den fashionabla animerade filmen. Det är en produkt av författare JumpStart videospel. Han är utan tvekan en av pionjärerna för att göra videospel för Ungdomar baserade mestadels på nuvarande tillgängligt innehåll material. Du kan lika gärna träffa Kalle Anka, Alex och Pingvin, Tandlös. Det är därför dessa varor är hela tiden moderna.

School of Dragons

School of Dragons

“College of Dragons” kommer att fortsätta att styra rekreation spelare att använda sig av den senaste innehåll material från denna fashionabla samling. “College of Dragons” är en rollspel rekreation som tar äventyrare till många olika sfärer som beskrivs i filmen. Spelare måste fortsätta att kämpa inom den nya nationen och avslöja spännande nya frågor. Sporten förblir identisk, men distinkt innehåll material, nya platser kommer att förmedla nya erfarenheter.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir