Developer
MDickie
Version
1.24
Updated
April 14, 2021
Requirements
Varies with device
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

School Days

School Days

School Days 1.24 Simuleringen sport typ är alltid lämpligt alternativ för att ge spelare information eller expertis i ett visst utrymme. Därefter är spelet i denna stil rik och spektakulär, och det finns hela tiden många olika val för spelare att söka efter videospel som går bra med dem. Denna text kommer att introducera fakultetsdagar , en simulering av alla västerländska fakultetskulturer, men med ett distinkt perspektiv för spelare att upptäcka och expertis. Dessutom kommer sporten att använda faktisk tid för att förmedla spelare nya delar till simuleringsstilen, vilket gör sporten rikare och extra engagerande. Om du vill bo varsity livstid väst, College dagar skulle vara den utmärkta sporten och inkluderar många överraskningar.

College är en plats som många anser som ett fängelse, men det är roligt och roligt om deltagaren är medveten om sättet att utnyttja alla dess delar. Spelare som kommer till gymnasiet dagar kan vara en traditionell forskare som de kommer att expertis fakultet liv. Sporten ger interaktiv och trevlig gameplay genom vilken spelare överföra och arbeta tillsammans för att avancera eller full uppdrag. Förutom, sporten använder sig av realtid i spelet delar och genomför alla väsentliga processer av en lärd dagligen. Förutom, spelare kommer att njuta av att ta del av innehåll material inom fakulteten, arbeta tillsammans med olika karaktärer, och full alla uppgifter som de ställer sig.

School Days

School Days

College dagar har en interaktiv värld och är levande konstruerade för att göra deltagarens expertis extra verklig ser. Genom principkaraktären har deltagaren tillträde till västerländska kulturer, tillsammans med fakultetslivet. Alla tecken som verkar vid sidan av det bästa sättet är interaktiva, och alla har distinkta personligheter, vilket gör staden extra levande. Förutom, spelare kan göra kompisar med och relatera till tecken de är fascinerade med. Förr eller senare kan spelare utföra många gruppuppgifter med sina kompisar, vilket skapar roliga och minnesvärda stunder.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir