SAO – Sword Art Online Anime Wallpaper

1.2

Developer
Kak Chan
Version
1.2
Updated
January 9, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
13M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

SAO – Sword Art Online Anime Wallpaper

SAO - Sword Art Online Anime Wallpaper

SAO – Sword Art Online Anime Wallpaper 1.2 Är du en enorm fan av världen välkända Anime svärd konstverk on – line-Sao? Vill du ha framåt för att anpassa denna anime direkt till en sport så att du kommer att kunna fördjupa dig i dina favoritkaraktärer? På den dagen just nu, Svärd Konst På nätet (SAO): Alicization Stigande SteelBandai lanserades av Namco Fritid. Det kommer att bli en RPG sport på en cellulär plattform som garanterar att behaga anhängare över hela världen. Bandai Namco Leisure är en särskilt vanlig författare över hela världen. “Pac Man” lanserade den långvariga lanseringen av world sport village. Det finns dessutom många extra välkända videospel som Ace Fight 7: Unknown Skies, Dragon Ball FighterZ … Alla är välkända videospel över hela världen och det finns olika anhängare av spelare. Sporten är imponerad av den välkända SAO-filmen, mest nyligen Sword Artwork on-line: Alicization, sporten är säker på att vara en blockbuster sportby i 2019.

En sport imponerad av Svärd Konst På nätet: Alicization, Kirito kommer att delta i en satsning som kallas “Företag Alicization.”Ett tekniskt fel inträffade medan han deltog i denna satsning och han kunde inte avsluta sporten. När han vaknade inom sporten, alla hans verkliga minnen hade varit borta, och allt som återstod hade varit fragment av krossade minnen som kvarstod i hans tankar. Han vaknade tillsammans med sina eleganta medarbetare Alice och Eugeo. Men sedan en dag 3 fast besluten att gå till en grotta på berget. På grund av detta köpte de sig ur vägen och kom hit genom riddarna av ärlighet som kämpade. Alice snubblar hela vägen, bryter tabu. Följande dag arresterades och avrättades Alice. Kirito och Eugeo verkade ha felplacerade medarbetare. Men år senare, medan de deltog i akademin, stötte de på tidigare medarbetare Alice. Eftersom Alice nu inte kan komma ihåg vem hon var, växte hon till att bli en integrerad riddare som heter Alice. Så vad skulle Kirito och Eugeo göra för att få upp sina medarbetare och åtgärda thrillern i denna värld? Kom till SAO: Alicization Rising metal söka ut omedelbart.

SAO – Sword Art Online Anime Wallpaper

SAO - Sword Art Online Anime Wallpaper

Det är en typisk RPG sport skapad för den stora spelmarknaden. Spelare kommer att spela sina favoritkaraktärer, liknande Kirito eller Asuna, för att upptäcka världen inom sporten. Spelare kan hantera karaktärerna att manövrera som de behöver, eller tillåta det automatiserade läget att köra för att karaktären ska fungera. Förmågor används när deltagaren väljer de förmågor som bevisats på baksidan av skärmen. Varje talang användning kommer att pris en viss mängd MP. Kampsystemet är transformativt, så spelare måste göra prisvärda val om att använda expertis.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir