Rush Royale – Tower Defense TD

8.0.21798

Developer
My.com B.V.
Version
8.0.21798
Updated
October 11, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
80M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Rush Royale – Tower Defense TD

Rush Royale - Tower Defense TD

Rush Royale – Tower Defense TD 8.0.21798 Inom online-spelhandeln har många helt olika genrer dykt upp, och även många videospel är en idealisk blandning av många typer. Förmodligen är de mest omtyckta och roliga rekreationsvarianterna Tower Protection Technique kind. Det finns många helt olika varianter av denna klass, som liknar tillåter spelare att konstruera varhelst på kartan eller konstruera på en säker mängd olika faktorer. Förmodligen den mest utmärkta TD videospel är Empire Warriors, som har trevlig gameplay, många lockande alternativ och en fantastisk historia för spelare att få glädje av .

Empire Warriors är ett torn skydd rekreation, och dess gameplay kretsar kring bestämda försvar och spännande, tillsammans med olika fiender och torn. Deltagarens resa kommer att ske genom en berättelse och kan bevisas i kampanjer spridda över hela kartan. Varje plats är ett problem för spelare, eftersom antalet fiender och terräng är en nödvändig ingrediens i spelet. Spelare har till uppgift att överleva varje gång, och om högre, de måste försvara integritetsbasen med ut invaderar en fiende. Ju längre en deltagares resa, sporten kommer att låsa upp nya frågor som liknar förbättra program, nya torn, och massor av nya objekt för spelare att få glädje av.

Rush Royale – Tower Defense TD

Rush Royale - Tower Defense TD

Varje problem kan ha en speciellt utformad karta med många monterade områden för spelare att bygga torn. Varje torn har en ny inverkan och spelare måste samordna sin användning för att skapa en idealisk teknik. Alla tornen kommer att hjälpa varandra i strid, eftersom kasernerna producerar troopers att damma gatan medan de får hjälp från bågskyttar eller magiker. Tornets nummer kommer att göra deltagarens försvar extra robust och han kan bekämpa ett antal fiender i en våg. Faktum är att när spelare förbättrar dessa torn kommer de att verka med många alternativa varianter, som liknar starkare, förr och extra. Spelare kan upptäcka alla variationer i varje torn, och resultaten skiljer sig för att göra sporten extra lockande.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir