Ronin: The Last Samurai

1.16.391.13606

Developer
Dreamotion Inc.
Version
1.16.391.13606
Updated
September 26, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
292M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Ronin: The Last Samurai

Ronin: The Last Samurai

Ronin: The Last Samurai 1.16.391.13606 Är du angelägen om japanska samurai krigare eller behöver expertis är en riktig samuraj krigare med intensiv kampsport coaching och extremt skickliga vapen förmågor? Om du letar efter videospel av denna stil, kan Ronin: The Final Samurai vara det enda alternativet. Sporten är en perfekt plats att göra din dröm att förvandlas till en samuraj krigare en aktualitet på vägen för att bekämpa mot onda krafter.

Ronin: den sista samurajen handlar om i en ganska mörk miljö med många bleka färger. Berättelsen kretsar kring den primära karaktär; han är en legendarisk samuraj krigare, hela tiden i spetsen för alla kampsport slagsmål som skrämmer alla. Tyvärr fick han Informationen att en ond kraft gjorde ett försök att döda alla hans familjemedlemmar och kamrater. Så han gick på en resa för att söka ut dessa onda krafter för hämnd och döda dem alla.

Frågor är ganska svåra när det inte bara finns en fiende, men ankomsten av denna fiendens militär. Detta kräver spelare att förstå alla kamp förmågor, strategier för misshandel, och särskilt snabb och avgörande manipulation. Kan du vända din ilska och hat till mycket effektiva svärd? Eller kan denna samuraj krigare få sitt mål att hämnas? Allt kommer att bero på deltagarens varje överföring i som har.

Ronin: The Last Samurai

Ronin: The Last Samurai

Sporten ger dessutom många alternativa sektioner som motsvarar varje grad. Varje episod rymmer 20 berättelser med 20 svåra intervall. Liksom olika rollspel motion videospel, är den primära aktivitet som spelare bör utföra att förstöra alla fiender i alla grader. För att göra det, kom ihåg att använda sig av alla redskap och bekämpa förmågor som erbjuds av karaktären för att se till att den slutliga samuraj fullbordar uppdraget snabbt och oskadat.

Efter avslutad alla uppdrag att besegra alla motståndare, spelare kommer att få många bra belöningar, tillsammans med bonusar och nya assist redskap. Tillsammans med att specialisera sig i kampen, kommer spelare dessutom ihåg att använda sig av detta redskap för att förbättra extra nya alternativ för att förlänga karaktärens energi. Liksom, med expertisfaktorer efter varje förbättring, spelare har möjlighet att gradera upp för Samurai krigare.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir