ROME: Total War

1.10.8RC8

Developer
Feral Interactive
Version
1.10.8RC8
Updated
April 9, 2021
Requirements
7.0 and up
Size
37M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

ROME: Total War

ROME: Total War

ROME: Total War 1.10.8RC8 Rom: hela krigföring – efter krigen har överlämnat och ibland kommer nationen av kamp att kunna rädda den primära förbättringen. De internationella platser som kämpade och införde kolonialstyre gynnades dock drastiskt av de kolonier de fångade. I gengäld hade stora inkomster från de ockuperade internationella platserna överförts till” mamma nation ” för att utöka sin ekonomiska utveckling och navy makt. Traditionellt fanns det ett imperium som bar sin skräckinjagande flotta skulle möjligen. De gör ett försök att invadera och förbättra sin energi, bestämde sig, som själva, att invadera Europa. Rom är det bästa imperiet i människans historiska förflutna. Deras navy självdisciplin är strikt, deras matreserver är hela tiden tillräckliga för troopers, och nästan för många budgetar spenderas på kamp.

Rom: hela krigföring återskapar detta skrämmande Imperium på mobilen, med spelare som kan hantera oavsett de behöver. Skapa trupper och invadera alla internationella platser. Feral Interactive Ltd har många teknik videospel som visar riket och dess tidigare strider. Välkända generaler och även expert navy Kings presenteras i Battlefield samlingar. Ändå följer de tidigare riktlinjerna, Rom: hela krigföring sammanfattar en grundläggande taktisk rekreation, med strider byggda på samma krav som producenterna har antagit i flera år. Deras videospel inkluderar storskaliga strider, kritiska uppdragsdesigner, avancerade strider och massor av beräkningar för att vinna i strid.

ROME: Total War

ROME: Total War

Rom är ett bra imperium, och du kommer att behålla det. Gör allt för att göra din militära robust. Samla tillgångar, bygga tält, baser, ockuperar territorier … Förbered dina troopers, utbilda dem bågskytte, använda svärd och olika vapen. Kontaktskärmen kommer att presentera alla dina troopers och olika val. Med kontaktkontakten kan du hantera en stark militär. Sluta inte bara i Rom; Du kan också leka med elit empires som liknar Egypten, Gallien, Storbritannien, grekiska städer, Makedonien och Spanien.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir