Roguelike RPG – Order of Fate

1.19.0

Developer
Studio3.tech
Version
1.19.0
Updated
October 20, 2021
Requirements
6.0 and up
Size
130M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Roguelike RPG – Order of Fate

Roguelike RPG - Order of Fate

Roguelike RPG – Order of Fate 1.19.0 RPG-stilen beaktas en av de viktiga engagerande genrerna när det ger spelare obegränsade resor med massor av problem att upptäcka. Mycket mer uppseendeväckande är att RPG har över 100 variationer, säkert en av dem heter roguelike. Det ses också som en RPG-stil genom vilken deltagaren konsekvent strider mot monster i mörka och skadliga fängelsehålor. Och om du vill expertis Roguelike stil, kom till Order of Destiny, en offline RPG platsen spelare kan få glädje av obegränsad roligt när som helst, var som helst . Förutom, sporten kommer att leverera en helt ny mediemodell och extra tillgängliga objekt för spelare, tillsammans med iögonfallande 2D-grafik.

Roguelike-stilen är en gränslös stil genom vilken spelare konsekvent kommer att slåss mot monster i olika områden under fängelsehålor. I en strävan, om deltagaren misslyckas på gatan, återvänder de till sin startlinje och släpper alla sina redskap och färdigheter, men deltagaren behåller sina karaktärsdrag. Den spännande faktorn om denna stil är att varje transaktion förmodligen kommer att upprepas, men kartor, terräng, uppgraderingar, vapen och monster kommer alla att slumpmässigt ändras. Så varje rättegång är en helt ny resa platsen spelare kan söka efter nya befogenheter, nya kombinationer av vapen och uppgraderingar, och nya fiender att slåss. Nyttan av Roguelike mekanismen till sporten, genom vilken “Order of Destiny” har härliga gameplay och kan underhålla spelare under en mycket lång tid när som helst, var som helst med ut webben.

Roguelike RPG – Order of Fate

Roguelike RPG - Order of Fate

En av många drag i roguelike-stilen är antalet vapen och redskap, till och med en uttalad hierarki av energi. “Order of Destiny” – världarna är till stor del inbyggda fängelsehålor, men de har en medeltida fantasimodell för att presentera spelare en helt ny expertis. Därefter hade vapen och redskap utvecklats och utformats i en medeltida fantasimodell, och de flesta av dem hade varit melee vapen med olika former och befogenheter. I varje försök, spelare kan enbart bära två helt olika vapen för att skapa en combo, och kan släppa massor av olika vapen tillsammans med det sätt på vilket. Förutom, spelare kan förbättra vapen på det sätt på vilket, och även blanda dem för att skapa nya variationer. För spelare att samla och utrusta, kommer det förmodligen att finnas ett brett utbud av inte enbart vapen, men dessutom rustning och olika redskap.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir