Developer
Snowprint Studios AB
Version
1.10.8
Updated
September 27, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Rivengard

Rivengard

Rivengard 1.10.8 Erkänd för välkända digitala pussel videospel motsvarande Sweet Crush Saga, Farm Heroes Saga … sportförfattaren King är inte främmande för oss alla. Helt annorlunda än 3-match sport, Valiant heroes har en helt ny färg inom sporten. Är en sport inom ovanliga teknik sport samling av King writer. Återgå till en sportmodell med helt unik och banbrytande gameplay, Valiant Heroes garanterar att vara ett slags videospel med en roman förtrollning för personer som vill ha minuter. De roliga sekunderna är helt enkelt lika spektakulära eftersom tekniken stilen i denna sport. Valiant Heroes har en ny ny gameplay, men sportens förmåga är otillräcklig, lägre än 100MB, lämplig för mellanklassenheter som kan få och spela sporten så enkelt som genomförbart. Som ett resultat av sporten är knappt märkt 7+, Många spelare i olika åldrar ändå har enkel tillgång till sporten. En helt ny sport Titel med distinkt gameplay. Varför inte försöka ordentligt?

Med 2D grafiskt mode blandat med en Chibi pjäs, kan detta vara en grafisk design som lämpar sig för många åldrar, som inte är alltför våldsam och aldrig alltför söt. Sporten sammanhang är imponerad av en medeltida europeisk tillverkare som i en värld fylld med monster, och du kommer att behöva renovera In hjältar – hjältar kanske vill promenera motorvägen för att förstöra monster och rädda landet från fingrarna på satan. Med jätte kartor, okända områden, spelare måste ta itu med skyldigheten att utforska nya länder, bekämpa monster i magiska länder.

Rivengard

Rivengard

Sporten scenen är omgiven av skogs fläckar och historiska stenar, som presenterar frågan om hjältarna inom vägen för krigföring, och även du dessutom måste möta mycket effektiva chefer som hotar livet för hjältarna. Resultaten av Chibi-stildesignen lockar deltagarens övervägande. solidets förmåga är dessutom polerad av producenten i varje kropp för att erbjuda deltagaren i huvudsak den mest levande känslan. Ett format som utvecklats av producenten hjälper filramar lämpliga för små visningsmaskiner. Tillsammans med ljudresultat för att baddräkt karaktären helt av producenten, och på samma tid kan musiken på standby-displayen fyllas med heroisk energi, fylld med kamptyper. Grafiska resultat och ljudspår är de höjdpunkter som producenten ger till denna sport.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir