Rima: The Story Begins – Adventure Game

2.2.3

Developer
UP Entertainment Ltd.
Version
2.2.3
Updated
August 12, 2020
Requirements
6.0 and up
Size
25M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Rima: The Story Begins – Adventure Game

Rima: The Story Begins - Adventure Game

Rima: The Story Begins – Adventure Game 2.2.3 Bedövning eller lockande fraser är fraser som kan användas för att förklara denna sport. Rima: Berättelsen Börjar är en helt ny produkt som lanserades av upp Fritid , ett pussel resa sport som liknar LIMBO eller INSIDAN av Playdead. Men avkoppling säker, du kommer ändå att upptäcka kärnan och fantastiska sak om denna sport. Sporten kan erhållas av Google Play för $ 3.5, och naturligtvis för en fantastisk cellulär sport som denna, Detta värde är bara inte superb. Jag skickliga detta någon gång och detta är min Översikt och handledning för Rima: historien börjar .

Kretsar historien runt Rima, en mystisk varelse från ett avlägset land, förmodligen från huset? Rimas ursprung isär, han har en mycket större oro. Han har predikat av många problem runt honom, särskilt onda häxor. På mörkrets jord borde han fly för att återvända till rimas herravälde och hjälpa herraväldet att inte kollapsa till följd av brutala strider. Vid återvändande hus, Rima kommer att möta många tuffa utmaningar, särskilt monster-liknande djur som liknar dinosaurier och lejon. Är du beredd att hjälpa Rima?

Rima: The Story Begins – Adventure Game

Rima: The Story Begins - Adventure Game

Rima: historien börjar APK är typ av lätt, du har förmodligen skicklig sporten LIMBO eller en annan videospel har horisontell modell, det kommer sannolikt att vara enkelt att vänja sig vid denna sport. Din process är att hantera Rima att manövrera horisontellt och hålla sig borta från faror på gatan. Det kan finnas massor av mark och du måste korsa havet, regnskogen och även botten. Akta dig och hålla sig borta från riskerna runt dig genom att sväva över långa grenar för att hålla sig borta från köttätande dinosaurier eller simma djupt i havet för att hålla sig borta från skadliga krokodiler. Dessutom kom ihåg att förvärva prylar som kan vara på bästa sätt, vilket kan vara till stor hjälp för dig förr eller senare, särskilt i händelse av att de kan hjälpa dig i massor av skadliga förhållanden.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir