Developer
Naxeex Studio
Version
5.6.4
Updated
September 13, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
101M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Real Gangster Crime

Real Gangster Crime

Real Gangster Crime 5.6.4 Faktiska Gangster Brott är en lysande partaking biltjuv simulator rekreation i din mobiltelefon. På denna rekreation, du kommer att spela som en verklig gangster, och livet runt dig är hela tiden fullproppad med fara och död. Du vill överleva inom rekreation, vilket kräver att du dödar och råna bytet för att avsluta den plikt som tilldelats dig. Som New Vegas är fylld med gangsters, polis och särskilda krafter, tar denna rekreation dig till en helt ny horisont. Det hjälper om du inte har barmhärtighet på dem som står på denna väg som ett resultat av att du inte har något alternativ.

En annan är att förstöra dem, så att du öppnar uppdrag och mysterier på kartan. Detta kan vara en verklig livssimulatorrekreation som är lämplig för alla som älskar resa och problem. På denna rekreation finns det ingen värld utan fred och säkerhet, och brott är oumbärligt. Det är idrottens principer. Låt oss öppna dörröppningarna för en värld fylld av risker, men inte mycket mindre fascinerande, en värld under vilken deras egen ära kommer att följa hårda rättsliga riktlinjer. Om du har möjlighet att växa för att vara en verklig gangster mördare – få detta nu och börja förebygga.

Ursprungligen av sporten öppnar sportvärlden så mycket som du som en modern, rymlig metropol med skyskrapor, butiker, stormarknader, mycket trendiga och härliga vägar. Det ger spelarna ett sätt att njuta och vaksamhet; en sådan härlig Metropol är en sak du behöver för att klara av alla saker, brott, polisen är hela tiden en sak du behöver för att förstöra för att gå så mycket som framgång. Om du vill vara den dominerande personen måste du gå ner en långvarig och tuff väg. Det är betungande att topp inom gangstervärlden, och endast ett fåtal personer uppnår den toppen. Den lyxiga och trendiga metropolen ligger på en enorm karta, konstruerad av rekreationsbyggare i en riktigt detaljerad och skarp 3D-mannequin. Dessa överdrivna grafik är inte kontroversiella som spelare dyka in i själva Gangster brott. Det kommer att skapa ett sätt att intimitet och nöje när hänge sig åt förstörelse.

Real Gangster Crime

Real Gangster Crime

Faktiska Gangster brott kommer att visa dig hur man expertis livstid en gangster bror. Genom att döda folk, fånga, trotsa polisen, kidnappning, utpressning och många olika handlingar av en verklig gangster att bygga en livlös bas på denna underjorden.
Du är en sann bror som kan göra allt du är angelägen om på denna rekreationsvärld, den här världen är din och du har den lämpliga att råna en bil, skjuta en pistol, slå en bil, springa iväg. Och polisen är hela tiden efter dig, förstöra dem alla! Och som gangster tjänar du pengar. Vill du vara en kung med fin energi och finansiella system inom metropolen på grund av de roller vi pratade om ovan? Värde en önskan.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir