Developer
Vivid Games S.A.
Version
1.14.3
Updated
September 24, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Real Boxing 2

Real Boxing 2

Real Boxing 2 1.14.3 Boxning är för närvarande en av de avgörande välkända förebyggande sportaktiviteter på planeten, med enkla riktlinjer och hela tiden erbjuder tittarna många spänning. Hittills kan åskådare verkligen känna exakta slag, robusta, fantastiska och till och med knockouts av sina favoritkämpar. Känslorna boxning erbjuder tittarna är helt olika och svåra att förstå från olika discipliner. Så vill du vara en kämpe och visa sig vara en mästare inom boxningsringen? Så, gå till faktisk Boxning 2, den plats du kommer att expertis många hårda och spännande boxning strider, förutom att kasta en punch .

Actual Boxing 2 är en Arkad simulering rekreation av den välkända Boxning sport, så det vill förmodligen den mest mångsidiga förvaltningsmekanismen för spelare att expertis det som en verklig fighter. Om du råkar ha sett boxning slagsmål tyst, du kommer sannolikt att uppfatta hur försvårande fighters är. Inom området måste de vara utomordentligt centrerade, ha fina reflexer och ha massor av kampkompetens för att kunna vinna mot sina motståndare. Alla dessa komponenter kan introduceras i denna sport i förmodligen den mest pålitliga metoden genomförbar. Spelare behöver bara göra enkla strejker för att kunna hantera sina karaktärer, men för att vinna en match kräver dessutom tillvägagångssätt och kommentarer. Under hela striden, spelare kan blockera och fly i utsedda instruktioner, förutom att utföra mycket effektiva boxning combos genom att kombinera knappar på samma takt. Inte enbart använder den knappar,

Real Boxing 2

Real Boxing 2

Boxning är en välkänd sport och har visat sig vara på modet i massor av internationella platser runt om i världen. På grund av detta kan spelare anpassa sina fighters med helt olika typer och alternativ för olika områden, jämförbara med Asien, Amerika, Afrika och Europa. Varje slag har sina personliga egenskaper, men expertis och metoder bör vara självutvecklade av deltagaren. Spelare kan även ha chansen att slåss med olika spelare, även nya typer som kan vara specifikt skräddarsydda, medan ha kul med sporten.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir