Racing in Car 2021 – POV traffic driving simulator

2.8.0

Developer
Unreal Games Studio
Version
2.8.0
Updated
September 7, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
153M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Racing in Car 2021 – POV traffic driving simulator

Racing in Car 2021 - POV traffic driving simulator

Racing in Car 2021 – POV traffic driving simulator 2.8.0 Racing i bil 2021, den plats du deltar i besökarna i en säker omgivning, öppnar upp en helt ny körkompetens . Du måste följa vissa riktlinjer vid körning, och eventuella fel kan orsaka din expertis att börja om. På samma tid, du avgjort inte ignorera miljöer platsen finns det en hel del distinkta komponenter som har en effekt på dem. Så vara en del av sporten och tjäna några stora pengar för att köpa de bilar du vill.

När du börjar expertis Racing i Automotive 2021, du avgjort ignorera inga miljökomponenter på denna rekreation. Spelare kommer att korsa gatan med många bilar som verkar tillsammans med helt detaljerade ekologiska komponenter. Så spelare kommer att ta sig tid att expertis hur spännande detta kan vara och inleda en trevlig men lika svår körning resa. På samma tid har denna rekreation dessutom komponenter som kan uppfylla spelarnas fritidsbehov.

Frågan talade om här är vinkelfrågan som deltagaren kan observera. Deltagaren kan se sin bil från motive force-sätet, inte från en hård och snabb vy. Detta ger nya erfarenheter som ett resultat av spelare genomgår en rekreation som fokuserar på körkomponenten. På samma tid har varje synvinkel sin personliga expertis och utmaningar för spelare att tänka på, jämförbar med att byta från förarens synvinkel till en tredje persons synvinkel.

Den första kompetensen hos spelare i Racing i Automotive 2021 är att köra sin favorit bil på en utökad gata med många olika bilar, och det tar dem tid att anpassa sig till denna omgivning. Den hanteringsteknik som deltagaren kan använda är precis som att köra simuleringsspel och kräver talang från deltagaren. Så de kommer att spendera sin tid att odla denna talang på en väg platsen finns det många komponenter att hålla sig borta från, och du behöver definitivt inte hitta dig själv med det.

Racing in Car 2021 – POV traffic driving simulator

Racing in Car 2021 - POV traffic driving simulator

Som nämnts ovan, kommer du expertis en gata expertis med detaljerade miljökomponenter från början till slut, och anses vara en av dem är bilen. I olika fraser, kommer du att hända en ren gata med ett antal skiftande objekt, och du måste anpassa sig till det som om du råkar ha varit i besökare. Om du stöter på några problem, stannar sporten omedelbart, och de flesta fall hanterar normalt deltagaren som slår en annan bil på gatan.

Som med verkliga besökare, är deltagaren inte kommer att försöka träffa några bilar och kan vanligtvis betar trottoaren. Liksom, gatan inom rekreation är typ av enorma, men det finns en hel del bilar i ingången till dig som pressar dig att korsa dem. Men det kommer hela tiden att finnas komponenter som kan hjälpa deltagaren att övervinna dem, och framsteg är områden som du kan göra det mesta av och framsteg med hjälp av. I olika fraser kan du anpassa din hastighet och försöka övervinna hinder.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir