Proton Bus Simulator Road

102A

Developer
MEP PBSR
Version
102A
Updated
July 2, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
39M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Proton Bus Simulator Road

Proton Bus Simulator Road

Proton Bus Simulator Road 102A Även kallad Proton Bus 2020, det finns en simulering sport av verkliga besöksvägar och plötsliga tillfällen. Denna modell av Proton Bus Simulator Highway är den senaste och mest fashionabla modellen av producenten för inte så länge sedan lanserad. Expertis verkligen eleganta känslor genom spännande prövningar. Rätt nu!

Det är en experimentell sport om besöksmönster främst baserat på verkliga förhållanden som folk möter, särskilt på bussen. Denna expertis är ny, korrekt? Buss. Du bör ha alla åtgärder av en verklig busschaufför. I den fantastiska, massiva bilindustrin, Vad är det viktigt att göra för att köra den? Hur kan det fungera eftersom det borde, efter körfältet måste det gå? Var inte orolig, Du kan hantera. Skyltdockan designades nästan absolut med realism på Proton Bus Simulator Highway. Alla bilder och mode, varje bil, varje träd från motorvägen, överföring föredrar det är faktiskt. De erbjuder spelarna känslan av att vara i det området, kör den bussen och blir felplacerad i en helt ny värld. Syftet är att hjälpa förare att förvärva den expertis och expertis som önskas för hans eller hennes jobb. Möjligen är det för många som behöver undersöka så snart bil de väljer att resa dagligen.

Proton Bus Simulator Road

Proton Bus Simulator Road

Du använder bussen för att följa de rutter du behöver eller ställa in. Om du inte känner till spåret eller den rutt du ska ta, förbise det. Vårt kartsystem kommer att informera dig i förmodligen den mest korrekta metoden, så du kommer till din semester plats så snart som möjligt. Kartor kan vara konsekvent uppdaterad som du framsteg och kan helt enkelt information du i din efterföljande resa. Kartans skala och omfattning kan ändras i enlighet med din önskan. Helt enkelt zooma in på plats och syftet med resan.Proton Bus Simulator Highway bus ska vara helt praktiskt som en verklig bil. De kommer inte att vara identiska i mätning och form. Varje bil kan ha en ny funktion för att skapa ett bättre nöje för spelare. Säten, vindrutetorkare, fordons hem fönster… biljetthanteringssystem, insamling, dörröppningar kommer mekaniskt att öppnas och stängas när passagerarna går av och av, som i följden. Även en plötslig Nederbörd eller plötslig kollision i din rutt är kreativt och glamoröst simulerad – det garanterar att erbjuda spelare en riktigt minnesvärd expertis.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir