Plants vs Zombies™ 2 Free

9.2.2

Developer
ELECTRONIC ARTS
Version
9.2.2
Updated
September 23, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
33M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Plants vs Zombies™ 2 Free

Plants vs Zombies™ 2 Free

Plants vs Zombies™ 2 Free 9.2.2 Inom de föregående dagarna, när expertis inte var så överlägsen som det är nu, fascinerade videospel hela tiden mig. Just nu, inom ett barns tankar, fick färgerna och animationsåtgärderna inom sporten hela tiden mig verkligen att känna mig väldigt fascinerande. Vid det här laget, när jag var vuxen, hade jag upptäckt att vuxna dessutom gillar videospel med levande och härliga fotografier. För närvarande ska jag presentera dig för en sport som jag har utfört under en mycket lång tid och jag vill att jag kan spela hela dagen. Vegetation vs Zombies 2 borde säga att många individer är barndom. Och nu kan det finnas en förbättrad och extra revolutionerande modell, men det kommer att öka sportens förtrollning, inte minskar dess temperatur.

Vegetation vs Zombies var förmodligen den mest rankade sportsekvensen i 2009-2010, när inte alla visste sporten. Sporten utvecklades och producerades av writer ELECTRONIC ARTS, en producent känd för sina spelvaror som levererar fritid till ivrig spelare. Och sportsekvensen utvecklades huvudsakligen baserat på entusiastisk mottagning av spelare över hela världen. Hittills har sporten större än 100 miljoner nedladdningar, och denna kvantitet växer ständigt över tiden.

Inte bara det, sporten dessutom fått ett regn av belöning från kritiker och ivrig spelare över hela världen. Sporten har dessutom värdighet att ta emot många utmärkelser för finaste Sport 2013. En sport som har en sådan utdragen historiska förflutna av förbättring men ändå inte faller bakom och är mycket mindre engagerande än de helt nya videospel som finns på marknaden. Var en del av den strategiska resan att besegra färgglada och roliga zombies på denna osannolika sport. Om du inte har utfört denna sport men hur extravagant det är, låt oss lära oss de stora frågorna som sporten ger kollektivt.

På denna modell, Vegetation och så vidare. Sport Zombies 2 tar ändå den unika planen för den primära modellen. Sporten handlar om zombies som kommer och behöver attackera din egendom. Inte bara det, men dessutom måste de äta ditt individuella sinne. Du kan vara ett gäng med en ansvarsskyldighet för att behålla din egendom och ditt sinne säkert. För att förhindra angrepp av zombies, är det viktigt att plantera särskild vegetation som har sina egna funktioner för att förstöra zombies som försöker metod din egendom. Om katastrofen stannar inom utrymmet platsen din egendom ligger, sporten kan vara mycket tråkigt. Så för att göra sporten tillfredsställande, kommer du oavsiktligt att bli felplacerad tidigare i historiska Egypten.

Då kan man hitta Tio nycklar i området som kan ta dig och din egendom på en resa till många nya världar, tidigare och framtida. Kanske kommer du att göra plats för mystiska historiska Egypten, avlägsna vatten med zombie pirat båtar, eller en metropol du ingalunda visste… du kommer att korsa intervall 25 till 38 i varje rike med ständigt ökande problem. Jag har att säga i förskott att zombies inom sporten kommer att förändras på ett annat sätt att förlita sig på området platsen de zombies de bor i. Det finns helt olika, och de kommer att ha nya krafter som är starkare än zombies du möter. Men oroa dig inte en överdriven mängd; sporten kan även presentera nya grödor, nya sorter med nya befogenheter som kan möta upp till dessa zombies. Men för att få dessa vegetation, att du måste flytta varje sfärisk för att ha möjlighet att låsa upp ny vegetation.

Plants vs Zombies™ 2 Free

Plants vs Zombies™ 2 Free

Beräkningen och strategiska föreningen av vegetation gör att du kan sluta zombies i den bästa metoden. Tillsammans med frågan om att kontrollera zombies, sporten kan även be dig att göra några aspekter uppgifter, som påminner om samla solen så mycket som sporten kräver, eller stoppa zombies från att trampa på blomma linje, Plantera vegetation. Som erkänts inom sporten… det är inte så enkelt, men det är vad jag faktiskt gillar med denna sport.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir