Developer
Perfect World Games
Version
1.400.0
Updated
September 15, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Perfect World Mobile

Perfect World Mobile

Perfect World Mobile 1.400.0 Excellent World Video games är ett kinesiskt språk online spelutvecklare som specialiserat sig på MMORPGs – denna stil är i trend i massor av internationella platser som liknar Malaysia, Kina… Utmärkt värld är en 3D on-line rekreation; produkten skapar den utmärkta världsmodellen. Sporten kretsar över den legendariska historien om Kina. Det är deras energi i förhållande till att odla berättelser för att visa sig i omtyckta titlar. Historien om den tid då himlen var primitiv skapade Gud himlen och jorden. Gudar är födda från sol, månen, gudarna och universums varelser… Materia på jorden består av 5 övernaturliga komponenter: stål, vatten, träd, härd, jord, varje komponent som domineras av en Gud. Gudarna har en särskild hänvisning till varelser inom reduktionsriket som kan överföra makt genom ett ” tro ” – förhållande. Om Gud förlorar religion blir själen svag och står inför fin elände, så de 5 gudarna som styr de 5 komponenterna kämpar fräckt för jordens invånares religion.

Thuy och härd, specifikt, fast besluten att kämpa mot varandra för den långsiktiga orsaken bakom individerna. Excellent World har nu större än tolv tecken kurser med tolv helt olika innehåll material, skapa distinkta karaktärsdrag men ändå har en kraftfull anslutning inom rekreation. Tolv klasser har en effekt på orderändringen av strider och delar de sex raserna. Excellent World options alla sex raser inriktade med många vapen och flygande prylar för deltagaren att välja mellan. Han kommer att ha möjlighet att välja hjältar som svar på sina favoriter som svar på varje individs preferenser.

Perfect World Mobile

Perfect World Mobile

Den egenskap som majoriteten MMORPGs har är tecken som kan flyga, men skillnaden är att Utmärkt Värld tar full nytta av sin 3D-energi för att presentera spelare ett sätt att den sanna flygande andan. Dessutom kan deltagaren när som helst skapa en personlighet. Botten av shadowlands-motorn, tillsammans med sportens uppgifter, förbättrades för rörelsescenerna i utmärkt värld, vilket gör karaktärens rörelse extra verklighetstrogen än någonsin. Spelare kan bekvämt PK på motståndarens fasett inom operationsscenariot, backfire och hålla sig borta från strävan. Förlita sig på talang du använder, karaktärernas svar på skärmen kan vara helt annorlunda. Denna fråga är precis som A-RPG videospel som vanligtvis kan ses för tillfället, platsen PK rekreation är ungefär som det bästa sättet det utförs inom rekreation.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir