Developer
Habby
Version
1.38.1
Updated
September 29, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
147M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Penguin Isle

Penguin Isle

Penguin Isle 1.38.1 Pingviner är en av många sötaste och vackraste djur, och dessa fåglar är ibland älskade av yngre barn på grund av deras utseende.

De har vingar, men att inte flyga, men att simma. Som ett resultat av deras viktiga livsmiljö är i Antarktis och deras viktiga utbud av måltider är fisk, de vill ha möjlighet att fånga fisk under vattnet.

De gjorde även sina medel i den gynnade animerade filmen Madagaskar, vilka alternativ 5 pingviner med talanger av en hög nivå spion.

Hur många av er har varit i djurparken och bevittnat de söta pingvinerna? På grund av deras cuteness har det funnits många individer som gillar dem, och videospel har utförts om pingviner sedan dess. Vill du höja pingviner?

Om du vill hålla pingviner, kom till Penguin Isle rekreation redo av producenten Habby . Det är en särskilt välkänd producent för cellulära videospel jämförbara med Archero och Slidey: block Puzzle tv-spel .

När du kommer till denna rekreation, du bevittna det bästa sättet pingviner bor i Antarktis. Du kommer att ha känslan av att vara vaktmästare av en hel flock pingviner.

Penguin Isle

Penguin Isle

När du kommer till sporten, kommer du till kyliga Antarktis, kantad i snö och is. Deltagarens enda process är att skapa en idealisk livsmiljö för pingviner.

Det är en enkel process men det kommer inte att vara så enkelt som deltagaren föreställer sig. Inom rekreation, måste du klara av massor av frågor, jämförbar med värme, måltider, hus …

Du kommer att hantera en särskilt jätte pingvin invånare. De kommer att utföra lika med människor, Penguin grannskapet kan ha många likheter med det mänskliga grannskapet.

Först av sporten har du bara en liten bräda som flyter i havet. Det kommer förmodligen att finnas ett antal personer som bor ensamma på isen, deltagarens process kommer att öka det utrymmet och locka extra personer.

Så snart deltagaren har tillräckligt med guld, bör du använda detta guld för att köpa nya pingviner.

Varje pingvin kan ha helt olika uppgifter för att se till att grannskapet fungerar helt. Till exempel kommer det förmodligen att finnas fiskare, blommodlare, ris, byggpersonal… de verkar som folk.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir