Developer
Spartonix
Version
0.83
Updated
June 13, 2018
Requirements
4.0.3 and up
Size
24M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

PaladinZ: Champions of Might

PaladinZ: Champions of Might

PaladinZ: Champions of Might 0.83 Medeltiden är en av många oändliga inspirationskällor för alla konstnärer på denna planet. Det här är åren av mörker, okunnighet och kamp. Det finns individer i elände på tiden och ingen att hjälpa dem. Adeln levde lyckligtvis, full av individer och slavar, berättar berättelser om monster även då. Dessa är riddarna som verkar inom den kaotiska världen. De arbetar effektivt och tjänar dem som hamnar i svårigheter och blir till ännu senare en titel som används för att hedra nationens dygder.

Dessutom är en av de bästa av riddarna kända som Paladins. De är mycket skickliga och lika förnuftiga. Ändå hänvisar videospel till dessa individer. PaladinZ: Champions of skulle möjligen ha haft sin andel av makten genom att hedra Paladin. Spartanix är tänkt för sin enkla grafik och gameplay, och är inte sofistikerad i något avseende. Omvänt gör fritid deltagaren mycket mer omtyckt och blir till och med ett fan av företaget. Små skämt har inte på något sätt utförts i de flesta av sina videospel, men de förmedlar faktiska skratt till spelarna. Först, om du vill samla en stark militär tillsammans med tjänsten av i huvudsak de mest expert Paladins, du kan ha en robust fästning. Med preliminär forskning har du bara den grundläggande hjälten. Försök nu att uppfylla det primära jobbet som sporten levererar för att tjäna små mängder. De konstruerar över tiden och lyfter sina egna medeltida slott.

PaladinZ: Champions of Might

PaladinZ: Champions of Might

Den spännande faktorn är att du inte behöver slåss någon form av enhet på kartan. De upptäcker sig och hanterar varje metod för att sabotera din fästning. Nu namnge dina starkaste riddare i strid. Utbudet inom sporten kan också bevisas genom att göra sig redo varierade tecken på ditt alternativ. Namnge i synnerhet färdigheter. Dessa förmågor kan göra trevlig skada eller skapa mycket effektiva resultat som kan tillåta dina trupper att slåss under en mycket lång tid. Det finns även tecken så mycket effektiva att en talang kan vända en hel sport rakt in i en strid. Dessutom kan krafter som liknar spearmen, bågskyttar, häxor, Griffons och extra alltid tjäna dig. Hantera att öka din makt och diversifiera din manga skada genom att inkludera olika karaktärer till din motståndares kamp.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir