Developer
BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Version
43000
Updated
September 16, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
138M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

ONE PIECE Bounty Rush

ONE PIECE Bounty Rush

ONE PIECE Bounty Rush 43000 följare av apon-animering är vanligtvis inte särskilt bekanta med sin endelade animering. Den tecknade gjorde rubriker på sociala nätverk webbplatser över hela världen. Den här filmen har en enorm fan bas, ett minimum av fräsande filmer på tv. Filmen är längre än 1,000 episoder och fortsätter att bevisas lägre än någon storsäljande film. Tittarnas passion skapade en våg av efterfrågan från filmen. På grund av detta faktum skapades One PIECE Bounty Rush sport för att tillfredsställa tittarnas önskemål. Sporten bygger helt på den animerade filmen med samma titel. Karaktärerna och funktionerna, funktionerna och externaliteterna i karaktären har skapats i en analog lösning på filmen. Detta bevisar värmen i den animerade sekvensen. På denna metod förvärvas sporten varmt av anhängare över hela världen, förutom de som har ett intresse inom sporten. Låt oss få sporten till din maskin och expertis det!

Sporten tillåter spelare att inkarnera som en pirat och resa till sjöss, och tillåta pirater att bo i nya länder. Var en del av Straw Hat pirater att delta i obegränsade strider! Tecken inom sporten kan ha helt olika funktioner; Varje tecken kan ha särskilda person kapacitet som någon deltagare vill ha. Karaktärs talanger inom sporten kommer inte att göra deltagaren besviken medan de reinkarneras. Deltagaren använder sig av dessa talanger i enlighet med deltagarens speciella personkompetens: ju högre personens förmåga desto enklare blir det när karaktären blir en personlighet. En BIT Bounty Rush sport och denna anime förvånar varje tuffa deltagare. Spelare kolla in sport expertis och avgift sporten i sin egen metod. Du kan lika gärna titta på denna anime för att förlänga nyfikenhet inom sporten. Sporten garanterar att förmedla absolut tillfredsställelse till adoring anhängare typiskt och nya spelare specifikt.

ONE PIECE Bounty Rush

ONE PIECE Bounty Rush

Sporten kan ha det sista ordet booty syfte i strid. 2 grupper av 4 tecken kommer att slåss och kämpa för så många skatter som genomförbart att omarbeta till Berry och vinna. One PIECE Bounty Rush tillåter spelare att slåss ett brett spektrum av motståndare som använder kampen talanger av One Piece tecken. Spelare varje kamp för att låsa upp olika karaktärer och samla prylar från sina motståndare. Spelare bör skapa stridstekniker för att vinna den snabbaste och vinna så många skatter som de kommer. Samarbeta i allians eller Solo strider kommer att hjälpa spelare förbättra sina intervall och expertis. Tecken inom sporten är utrustade med medaljer för att ändra sina alternativ medan samarbeta i strider. Sporten scenen är typ av diverse och diverse, från stranden restaurang till dominion i öknen, återskapas som inom anime. I matcher finns komponenter som ger energi till karaktären utöver deltagaren.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir