My City – Entertainment Tycoon

1.2.2

Developer
Nanobit.com
Version
1.2.2
Updated
January 14, 2019
Requirements
6.0 and up
Size
97M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

My City – Entertainment Tycoon

My City - Entertainment Tycoon

My City – Entertainment Tycoon 1.2.2 Utvecklingen av administration simulering videospel är videospel med överdriven roligt och helt enkelt locka spelare på grund av enkel och trevlig gameplay. En sort som avslöjar dessa delar är helt enkelt Tycoon, en simulering för deltagaren att hantera ett visst utrymme. Dessutom kommer Tycoon-systemet att köras upprepade gånger, vilket garanterar att alla funktioner fungerar upprepade gånger och producerar Inkomst för spelare även när de är offline eller borta. Och om du är en metropolis administration fanatiker av Tycoon stil, skulle min Metropolis-fritid Tycoon vara rätt rekreation för dig. Tycoon är en modern metropolis administration simulering rekreation med trevlig och ganska roligt spel, lämplig för stressfri när som helst, var som helst på grund av systemet.

Tycoon-stilen har hela tiden rankats som en av många extremt stressfria genrer, eftersom det ger spelare många frihet att designa, konstruera och anpassa sig i vilket utrymme som helst. Den identiska går till min metropol, platsen spelare kommer att bygga sin metropol, presentera alla leverantörer och garantera individers liv är hela tiden stadig. Inte bara det, men de måste utveckla dimensionerna för att bygga, handel, hantverk och göra företag, till och med bygga nya problem för att utveckla staden.

My City – Entertainment Tycoon

My City - Entertainment Tycoon

Mest nyfiket har Tycoon-systemet dessutom ett antal förbättrade metoder som gör det möjligt för spelare att förbättra effektiviteten hos leverantörer eller industrier inom metropolen. Varje sak på denna rekreation är uppfinningsrik och intressant, vilket ger spelare en mängd val att designa eller hantera staden som de vill. Sporten har dessutom en internetoperation, och spelare kan bjuda in medarbetare eller gå till olika städer.

När spelare kommer till denna rekreation, kommer de att omedelbart ta platsen för borgmästaren med uppdraget att bygga staden förmodligen de mest spektakulära platserna på planeten. Ändå, varje sak tar tid att avsluta och spelare kan ges detaljerade anvisningar om hur man kan hantera, ge och även design stad i en ordnad trend.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir