Mutiny: Pirate Survival RPG

0.23.0

Developer
Helio Games
Version
0.23.0
Updated
October 20, 2021
Requirements
7.0 and up
Size
77M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Mutiny: Pirate Survival RPG

Mutiny: Pirate Survival RPG

Mutiny: Pirate Survival RPG 0.23.0 Inte alltför länge sedan, RPG överlevnad videospel har blivit mycket populär bland spelare, andra än dem myteri: pirat överlevnad RPG . Imponerad av fashionabla namn som liknar sista dagen på jorden, ett tema rekreation om post-apokalyptiska zombie epidemier, individer bör upptäcka en strategi för att överleva och frodas så snart som en gång till. När vi anländer till myteri: pirat överlevnad RPG, kommer vi att ange en enorm pirat värld. Vårt uppdrag är att överleva, utveckla och bygga vårt skepp och flotta, upptäcka den enorma världen av sporten, eller kanske förvandlas till allierade, och även besegra olika spelare.

Pirat överlevnad RPG, bör du försöka överleva, skaffa frukt, upptäcka måltider, bygga din bas och din båt. Förutom, sjömän läggs till sporten; du kommer att spela positionen för en fantastisk kapten, organisera frågor för alla att skynda på utvecklingen av sporten. Men att hantera dessa vackra men dödliga öar kräver större än så; dessa öar är primitiva och har vilda djur som hela tiden hotar deltagaren.

Mutiny: Pirate Survival RPG

Mutiny: Pirate Survival RPG

Att stöta på fiender inom rekreationen kan vara mycket oförutsägbar och skadlig, men denna fara kan till och med komma från olika onlinespelare. Du kan välja att bli vän med dem att överleva kollektivt, eller bekämpa för att visa vem som är segrande. Myteri: pirat överlevnad RPG skapade thrillern av de nödvändiga överlevnad videospel. Sporten kan vara en öppen värld rekreation som innebär att du kan resa genom det stora havet och upptäcka fina skatter och även obebodda öar platsen ingen har satt sin fot.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir