Mighty Quest For Epic Loot – Action RPG

8.2.0

Developer
Ubisoft Entertainment
Version
8.2.0
Updated
October 12, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Mighty Quest For Epic Loot – Action RPG

Mighty Quest For Epic Loot - Action RPG

Mighty Quest For Epic Loot – Action RPG 8.2.0 Ubisoft kan nu inte vara en internationell titel för spelare; det är världens högst rankade sportutvecklare och författare. Det finns många extremt rankade videospel som skapats av Ubisofts uppfinningsrika besättning för spelare till expertis. Bland dem är välkända namn som liknar murderers Creed Rise up eller en annan extremt lönsam sportsekvens . Men vi kommer inte att tala om dem i dag, vi kommer att tala om en sak ny för spelare till expertis. Sporten jag levererade till den deltagaren i dag är den mäktiga strävan efter Epic Loot-en sport som lanserades sedan 2015. Från den andra kom denna sport ut, deltagaren förvärvade ett antal överväganden. Det blev välkänt inte enbart som ett resultat av det producerade en välkänd sportutvecklare, men dessutom som ett resultat av det var en förtrollande historia och gameplay. Om spelare behöver bli involverade i en spännande tomt, är den här sporten ett bra alternativ att göra det. Denna sport garanterar att leverera spelare ett antal trevliga frågor till expertis.

I en given nation, det finns massor av skatter och fängelsehålor platsen skatten kunde hittas. Även om det finns många risker, är många individer beredda att överlämna varje del för att förvärva denna skatt. De är redo att helt enkelt acceptera död för att de ska hota sina liv medan de försöker hitta skatten. Men få överlevde och placerade skatten i fängelsehålan. Det kan finnas en som har upptäckt den bästa skatten någonsin; ingen har lyckats det, och han har varit känd som den plundrande kungen. Men han dog på sin sista resa och lämnade en tron som ingen kan ärva. Det anges att enbart den som finner den bästa skatten ligger inom korridoren av rikedom, och massor av monster är redo för dig. Spelare kommer att förändras till en äventyrare för att starta en resa på denna plats. Och vem är den passande mannen att sätta på kronan? Kommer du att vara den som bevittnade en annan person gripa guldet? eller sitter du på tronen? Allt kommer att bero på din energi, så försök att bli en vinnare.

Mighty Quest For Epic Loot – Action RPG

Mighty Quest For Epic Loot - Action RPG

Deltagarens syfte när man kommer in i sporten kan vara mycket lätt, att upptäcka fängelsehålor för att söka ut skatten inuti. Men det här är inte enkelt att göra när deltagaren möter många monster inom sporten. De kommer att upptäcka metoder för att förstöra dig för att skydda din skattkista. Varje steg inom sporten kan delas in i ett antal helt olika intervall för spelare att komma över och full sporten. Att gå till ett annat golv, tidigare än att deltagaren ska förstöra alla monster i sin tidigare bas. Om deltagaren förstör alla monster, kommer de att gå till teleporteringsporten för att teleportera till nästa grad.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir