Marina Militare It Navy Sim

2.0.6

Developer
RORTOS
Version
2.0.6
Updated
May 3, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
37M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Marina Militare It Navy Sim

Marina Militare It Navy Sim

Marina Militare It Navy Sim 2.0.6 När du har ett tidsfördriv att styra helt olika plan och helikoptrar, prova Marina Militare det Navy SIM . Det är en simuleringssport om Flygkraften och flottan på resor över hela världen. Denna sport kommer att visa dig hur man avslöja och expertis felfria scener och plötsliga och spännande stunder. Så snälla skynda och ställa in den på gadgeten du kan utnyttja för att njuta av!

Här kan du öppnas för dina ögon med stora och riktigt fashionabla plan-och båtprogram. Du har rätt att flyga och hantera flera typer av plan och helikoptrar i verkliga förhållanden, eller förmodligen använda och använda stora fartyg. Ditt jobb är ganska enkelt och enkelt att avsluta. På denna sport borde du ha många fascinerande uppgifter som motsvarar att styra rätt väg för varje bil, upptäcka och rädda offren som ska sparas i tid.

Marina Militare It Navy Sim

Marina Militare It Navy Sim

Förutom, du har skyldighet att kontrollera och hantera allt till sjöss och härd säkerhetsuppgifter. Medan du säger Det här, medan du verifierar dem, måste du vara mycket försiktig och kritisk om ditt arbete. På grund av detta faktum, vara en smart och smart pilot eller båt förare som hela tiden står inför många utmaningar och hinder som händer omedelbart och oväntat. När du deltar i denna sport, kommer du att växa till en befälhavare och har ansvar för att reglera dessa gigantiska och hänsynslösa bilar. Tillverkaren har noggrant och noggrant utformat autos; de är inte helt annorlunda än riktiga bilar. Det är extremt uppmärksamt och utsökt, från sin form, mode att måla, det kan inte beskrivas i fraser. Förutom, panorama och allt runt det är dessutom mycket minutiöst skapade och utformade, och lämpliga för denna scen. Den primära är ändra flygplanet; de viktigaste punkterna är följande: du förvaltar bilen på motorvägen och även du är på rätt spår på kartan. När du framsteg, kom ihåg att titta på kartan och förhandsgranska klimatet för varje utrymme du är på väg att landa i för att se upp för plötsliga faror. Vänligen landa exakt i utsedda områden för att hålla sig borta från många farliga förhållanden. Du kan inte ens försumma för att lägga till bensin för att betjäna flygningen.
Google Play

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir