Magic Brick Wars – Epic Card Battles

1.0.79

Developer
Halfbrick Studios
Version
1.0.79
Updated
January 29, 2021
Requirements
5.0 and up
Size
140M
Get it on
Google Play

Report this app

Description

Magic Brick Wars – Epic Card Battles

Magic Brick Wars - Epic Card Battles

Magic Brick Wars – Epic Card Battles 1.0.79 För dem som har hört talas om Raskullerna tidigare än, kommer du sannolikt inte att försumma den passande rekreationen, vilket beaktas en del av den upptäckten. Och efter den tidigare lanseringen av Raskulls lanserade tillverkaren av Fruit Ninja, som har lurat cellspelarens värld i flera år, en extra överlägsen modell, Raskulls On-line . Ändå en Internet rekreation precis som de tidigare bröderna. Det är ändå de ohälsosamma medlemmarna i Raskulls. Raskulls on-line Beta gör att du känner dig bekant och på liknande tid ” Åh, trevligt!”Du kommer att kunna se till att det kommer att ge dig trevliga stunder av roligt och nöje som kan få dig att säga.

Sporten lanserades av Halfbrick Studios. Det är korrekt; Du hörde inte olämpligt. Halfbrick Studios har länge utvecklat sporten. Ändå lanserades den helt nya rekreationen formellt för Android och iOS i början av 2018. För dem som är , kommer du att kunna ta sig tid att expertis några av deras olika gemensamma videospel, som påminner om Fruit Ninja, Jetpack Joyride, Dan mannen: motion plattformsspel, Colossatron. Monster Sprint, Fisk Ur Vattnet!, Radikal Rappelling, Bandstjärnor… Trevligt, deras rekreation har ett antal nedladdningar. Vi kommer alla att hoppas att Raskulls on-line kan ha en fantastisk framgång i 12 månader.

Magic Brick Wars – Epic Card Battles

Magic Brick Wars - Epic Card Battles

Om du startar Raskulls online, Du kommer att observera ett schackbräde med mindre tecken med namn som påminner om kungar av Raskulls – Dragon, anka, Koala, Satan eller häxa läkare. Alla dessa tecken uppträdde. I tidigare Raskulls var det bara möjligt att namnge det återkomsten av Raskulls King Regulus. I gengäld kommer de att be dig – spelaren-om hjälp. Principen aktivitet är att skydda herraväldet med små försvar på kartan rutor och bevara närvaron av herraväldets Fort försvar. Detta citadell kallas bone shake loopy shake.
Google Play

Video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir